Penki daiktai, kurie šią vasarą turi atsirasti tavo rankinėje

Kokio merginos aksesuaro negalima būtų pakeisti jokiu kitu? Žinoma, kad rankinės! Ne paslaptis, jog šis aksesuaras sutalpina pusę moters gyvenimo, o jo turinys atskleidžia daug paslapčių apie savininkės charakterį, gyvenimo būdą ir stilių. Keičiantis sezonams, keičiasi ir rankinės turinys. Ką būtina įsidėti į savo rankinę šią vasarą? Dalinamės patarimais!

Rutuliniai kvepalai

Kvepalai – tai kur kas daugiau nei tiesiog kvapai. Jie gali vilioti, žadinti potraukį, intriguoti. Vasarą vieni paklausiausių yra gaivūs ir lengvi gėlių aromatai. Romantikėms siūlomos rožės ir bijūnai, veiklioms moterims – irisai bei gardenijos, o nerūpestingoms – apelsinų žiedai bei lelijos. Kodėl būtent rutuliniai? Šie kompaktiniai kvepalai ras sau vietą ne tik pliažo krepšyje, bet ir itin mažoje, šventinėje delninukėje.


AVON kvapusis purškiklis „Perceive“. Gamintojo nuotr.

Įkvepianti užrašų knygutė

Dažnai geriausios mintys aplanko pačiu netikėčiausiu metu, bet po ranka būna vien tik išsikrovęs telefonas ir suglamžytas popieriukas. Tokiu atveju geriausiai gelbsti užrašų knygutė, o jeigu ši dar išskirtinė ir akį traukiantį, tuoj pat norisi ją įmesti į savo vasarinę rankinę. Knygutėje gali užrašyti ne tik ateinančios savaitės planus, bet ir įamžinti savo mintis ir išgyvenimus.


The Happiness Planner užrašų knygutė. Gamintojo nuotr.

Oversized akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės – ne tik svarbi apsaugos priemonė, bet ir vienas pagrindinių šiltojo sezono stiliaus atributų. Vis tik norint išsirinkti sau tinkamą aksesuarą, optikoje galima paskęsti plastikinių, metalinių, berėmių akinių jūroje. Šią vasarą ypač populiarūs oversized akiniai, puošti įvairiaspalviais, veidrodiniais stikliukais. Tokie akiniai gali tapti puikiu drabužių derinio akcentu ir paįvarinti visą tavo įvaizdį.


Quay Australia akiniai nuo saulės. Gamintojo nuotr.

Lūpų blizgis

Lūpos kaip vyšnios, kokios jos ryškios! Šių metų vasaros sezono makiažo tendencijas galima apibūdinti vienu žodžiu – žydėjimas. Vasara yra laikas, kuomet moterys neturėtų bijoti eksperimentuoti su lūpų dažais. Itin populiarūs yra ryškių vaisių, prisirpusių uogų spalvos ir atspalviai. Lėkdama į miestą pramogauti į rankinę įsimesk mėgstamą lūpų blizgį – jis ne tik vizualiai didina lūpų apimtį, bet ir suteikia visam įvaizdžiui gaivumo ir skaistumo.


REVOLUTION ICONIC lūpų dažai. Gamintojų nuotr.

Ryškiaspalvės ausinės

Kaip vasara be muzikos! Kai mintyse vien tik festivaliai, o darbas ir įsipareigojimai neleidžia atsipūsti, belieka tik užsidėti ausines ir pasinerti į muzikos pasaulį. Išskirtiniam įvaizdžiui rinkis dideles, ryškiaspalves ausines, kurios ne tik pritrauks žmonių dėmesį, bet ir izoliuos tave nuo aplinkui burbančių praeivių!


Beats Solo“ ausinės. Gamintojų nuotr.

P.S. Neužmiršk pagrindinio aksesuarošypsenos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis