Festivalių karštinė: stiliaus detalės, kurios nepaliks abejingų

Vos prieš kelis mėnesius Kalifornijoje nuaidėjusiame festivalyje Coachella įvairiausio plauko žvaigždės bei mados ir stiliaus guru turėjo galimybė pademonstruoti akį traukiantį stilių. Gėlėtos karūnos, nėriniuotos suknelės bei šiaudinės skrybėlės tapo išskirtiniais aprangos akcentais, pabrėžiančiais gerą mados suvokimą.

Artėjant didiesiems Lietuvos festivaliams kyla klausimas: ką rengtis ir kaip atrodyti ne prasčiau už tarpautinių festivalių žvaigždes ir tinklaraštininkus?

Suknelė atvira nugara

Trumpa suknelė, atidengianti saulės pabučiuotus pečius, yra geriausia išeitis atrodyti stilingai ir jaustis patogiai. Prie suknelių atvira nugara šauniai atrodys laiveliai smailu priekiu ar medvilniniai, sportiniai Converse stiliaus bateliai.

Neriniai

Saulės peršviečiami, vėjo perpučiami ir neabejotinai labai seksualūs nėriniai skirti toms, kurios mėgsta dėmesį. Madingi įvairiausi – nuo „užuolaidinio“ tiulio iki vintažinių mezginių, kokius dar galite rasite pasiknaisioję močiutės spintoje.

Coachella day three in Fenty by Rihanna @revolve #TheBlondeSaladGoesToCoachella #REVOLVEfestival

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Apr 17, 2017 at 8:09am PDT


Džinsiniai šortai

Nors džinsiniai šortai – kone pats nerūpestingiausias ir neįpareigojantis vasaros įvaizdis, tai visai nereiškia, kad jis turi būti nuobodus: sėkmingai sužaidžiant aksesuarais bei drabužių derinimu, visam įvaizdžiui galima suteikti romantišką ar bohemišką gaidelę.

My day 2 outfit 😼#coachella #coachella2017 #nyxcosmeticsrussia

A post shared by Ruslana Gee (@ruslanagee) on Apr 18, 2017 at 1:30pm PDT

Valiūkiški ragiukai

Susukti kuodukai, dar vadinami ragiukais, seniai nebekelia mokinukės ar geros mergaitės asociacijų. Tai – žaismingos ir valiūkiškos jaunos moters šukuosena. Kuodukai yra sąmoningai neišbaigti – jie nėra preciziškai susukti, netgi atvirkščiai, plaukų sruogos paveltos ir paskubomis iš jų susukti ragiukai, paliekant vieną kitą išsikišusią sruogelę. Šis įvaizdis puikiai tiks festivalio nuotaikai ir šokiams ant įkaitusio smėlio.

Golden hour in @bbdakota shorts on the last day. #revolvefestival @revolve #ad

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Apr 17, 2017 at 12:45pm PDT

Laukinių gėlių karūna

Nori išsiskirti iš minios? Karūna ne iš brangakmenių, o iš gėlių – geriausias pasirinkimas laisvam ir valiūkiškam stiliui pabrėžti. Geriausiai gėlės atrodys ant lengvai paveltų plaukų ar supintų kasyčių.

happiest kid ever

A post shared by XENIA VAN DER WOODSEN (@xeniaoverdose) on Apr 16, 2017 at 4:09am PDT

Futuristinis makiažas

Makiažas festivalių metu yra ne tik priemonė atrodyti dailiau, bet ir būdas atskleisti save. Festivaliuose kuriame tam tikrą personažą, šiais metais ypač populiarus futuristinis makiažas. Blizgučiai, piešiniai ant veido, ryškios spalvos – sukurs išskirtinį ir akį traukiantį įvaizdį.

Officially festival ready⭐️ Had a lil' too much fun painting my face with @lorealmakeup #infalliblepaints #ad #LorealParis

A post shared by E͟͟V͟͟E͟͟L͟͟I͟͟N͟͟A (@evelina) on Apr 14, 2017 at 2:10pm PDT

Svarbiausia – gera nuotaika

Visai nesvarbu į kokį festivalį važiuosite, svarbiausias dalykas, kurį turite pasiimti su savimi – tai geros nuotaikos užtaisas.

SIERRADITH is real👯

A post shared by Sierra Furtado (@sierrafurtado) on Apr 16, 2017 at 5:24pm PDT

Šypsena ir tinkamas nusiteikimas garantuos, kad tos kelios dienos ir naktys bus pačios nuostabiausios šią vasarą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis