Gimėte šiomis dienomis? Turėtumėte būti atsargesni, jūsų gyvenimo kelyje pilna kliūčių

Skaičių magija tikime jau senokai. Kaip tuomet paaiškinsite pasikartojančių skaičių junginius, kuriuos regi dažnas? Numerologai tikina, jog nėra tikslesnio asmenybės apibūdinimo už gimimo dienos skaičiaus nagrinėjimą. Kartą jau apžvelgėme sėkmingiausias gimimo dienas, dabar pasidomėjome, kokios gi mėnesio dienos lemia nesėkmes asmeniniame fronte.

Žinoma, užsikoduoti nesėkmes ir aklai tuo tikėti nevalia, tačiau gimusiems šiomis dienomis vertėtų atidžiau panagrinėti savo asmenybę bei įvertinti santykius su kitais žmonėmis. Gal iš tiesų verta pasimokyti iš savo klaidų?

2 - antroji mėnesio diena nėra kuo nors ypatingai bloga, tačiau gimę šią dieną, deja, gali pasižymėti ne itin sėkmingam likimui palankiomis sąvybėmis. Tai ganėtinai didelis tingumas ir negebėjimas apsirūpinti finansiškai. Skaičius 2 simbolizuoja moteriškumą ir švelnumą. Tai nėra blogai, bet jei turime omenyje asmenybės dvasinį stiprumą bei atkalumą, tuomet šią dieną gimusiems gali jo stigti. Šią dieną gimusios asmenybės gana nepastovios, joms reikalingas nuolatinis aplinkinių spaudimas.

7 - šis skaičius simbolizuoja laisvę, nepriklausomybę bei neprisirišimą. Puiku, kai jaunas, maksimalumo siekiantis žmogus neriboja savęs ir trokšta viską išbandyti. Visgi laikui bėgant, gimę šią mėnesio dieną gali susidurti su didelėmis problemomis, tokiomis kaip negebėjimas sukurti kažką stabilaus, patvaraus. Ypač tai liečia asmeninius santykius. Šią dieną gimusiems žmonėms be galo sunku įsipareigoti, jie besiblaškantys, negali apsispręsti dėl partnerio tinkamumo. Šią dieną gimę žmonės, nors būdami brandaus amžiaus, gali jaustis it vėjavaikiai ir vengti atsakomybių.

9 - stiprus skaičius, reiškiantis lyderiavimą bei galios troškimą. Šią dieną gimę yra tikri lyderiai, puikūs vadovai. Vis dėlto jų griežtas būdas neretai ne padeda, bet griauna. Šią dieną gimę stokoja tikrų, nuoširdžių jausmų, kuriais gali atskleisti savo švelniąją pusę. Neretai tai ganėtinai tiesmuki žmonės, kurie laikui bėgant gali prarasti savo tikruosius draugus dėl to, jog juos užgaus ir pasakys tai, ko iš tiesų net nenorėjo pasakyti. Tiesmukumas yra jų gyvenimo minusas, kuris gali lemti daugybę neigiamų nutikimų.

13 - ne veltui šio skaičiaus daugelis taip baiminasi. Vieneto ir trejeto kombinacija stipri ne vien stebint siaubo filmus ar skaitant bauginančias istorijas. Šis skaičius gali lemti asmens stiprias priklausomybes bei negebėjimą atsispirti pagundoms. Tryliktą dieną gimę žmonės pasižymi polinkiu į svaigiąsias medžiagas, taip pat gali būti priklausomi nuo kitų žmonių, nes yra linkę be galo greitai prisirišti. Tai žmonės, į gyvenimo upę neriantys staigiai ir dažnai nepagalvojantys apie pasėkmes.

19 - vieneto ir devintuko sąjunga be galo stipri. Abu šie skaičiai simbolizuoja tvirtybę bei jėgą, tačiau pagalvokime, kas nutinka, jei jėga patampa nežabota ir nekontroliuojama? Didžiulė problema. Tiesa ta, jog šią dieną gimę asmenys gali kentėti nuo pasikartojančių pykčio priepuolių. Tai vadinamieji degtukai, greitai užsilplieskiantys, greitai užgęstantys, tačiau kitų žmonių širdyse paliekantys slogius bei nerimą keliančius prisiminimus. Šią dieną gimę turėtų būti tolerantiškesni, nes susidūrę su tolerancijos stoka gali netekti pačių svarbiausių savo gyvenime žmonių.

27 - dvejeto ir septyneto duetas, anot numerologų, vienas pavojingiausių. Kadangi abu šie skaičiai iš neigiamos perspektyvos simbolizuoja neveiklumą, nenorą imtis veiksmų ir apatiškumą, šių skaičių sąjunga gali lemti, jog 27 dieną gimę asmenys gali visiškai nuleisti rankas siekiant savo gyvenimo tikslų. Galimas variantas, jog šią dieną gimę žmonės bus linkę į depresiją, melancholiškas nuotaikas, savęs nuvertinimą. Tad šią dieną gimusiems gali grėsti tokios ligos kaip nerimo epizodai ar valgymo sutrikimai. Tai sudėtingos asmenybės, kurių mechanizmą sunku perprasti.

29 - šią dieną gimusios asmenybės esti be proto pavydžios ir trokštančios viską perimti į savo rankas. Tai lemia dvejeto bei devintuko sąjunga, kuri traktuojama kaip sudėtinga. Dvejetas reiškia nepastovumą bei nesusitupėjimą, o devintukas simbolizuoja perdėtą galios troškimą. Vis dėlto šią dieną gimę negali būti tobuli šaltakraujai, nes juos valdo emocijos, todėl taip dažnai šią dieną gimusi asmenybė parodo ir pavydą, kuris simbolizuoja jų silpnumą, negebėjimą prisitaikyti ir lankstumo nebuvimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis