Garsaus atlikėjo dukra Lily Collins lieknėja ne dienom, o valandom! Kas aktorei nutiko? (FOTO)

Šiandien it lėlytė daili aktorė Lily Collins atrodo kaip niekada liekna, net išdžiuvusi. Apie kadaise buvusias moteriškas formas neliko nė užuominos, renginys po renginio Lily tiesiog nyksta akyse.

Jau kurį laiką sklando klausimas, kiek dar lieknės garsi aktorė Lily Collins. Nors ji visuomet buvo liaunutė, praėjusiais metais mergina akivaizdžiai sulyso, regis, kilogramai tirpsta ir dabar. Kas paskatino Lily tokiam organizmo alinimui, juk ji nebeatrodo kaip sveika ir gyvenimu besidžiaugianti mergina.

L. Collins anksčiau, AP/Scanpix nuotr.

L. Collins anksčiau, Reuters/Scanpix nuotr.

L. Collins dabar, SIPA/Scanpix nuotr.

Viena versija - L. Collins metė svorį dėk kino juostos "To the Bone", kurioje vaidino merginą, kovojančią su anoreksija. Bet kodėl tuomet pasibaigus filmavimams ji negrįžo prie normalios kūno masės? Dabar Lily pasisukusi šonu beveik išnyksta ir tikrai neatrodo nei pagražėjusi, nei laiminga. Net šypsantis akyse matosi kažkoks slogutis, o ir šypsenos atrodo dirbtinokos.

AP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Lily jau yra atviravusi apie savo valgymo sutrikimus, mat nuo jų kentėjo dar gerokai prieš eidama į filmo atranką. Kaip teigia aktorė, ši kino juosta jai ypač svarbi, nes nagrinėjamos Lily artimos problemos. Tikėkimės neilgai trukus L. Collins grįš į realybę, atsiribos nuo savo herojės ir atrodys nors kiek moteriškiau, o svarbiausia, akys vėl blizgės džiaugsmu.

SIPA/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis