Įsimylėjusi Selena prarado kuklumą? Pasipuošė palaidine, kuri parodė per daug (FOTO)

Atlikėjų Selenos Gomez ir The Weeknd santykiai įgauna pagreitį. Įsimylėjeliai jau nebesislapsto ir drąsiai rodosi viešumoje. Gal kiek pernelyg drąsiai...

Ne, mes ne apie viešą meilės demonstravimą, o apie Selenos aprangos pasirinkimą keliaujant į pasimatymą su mylimuoju. Selena niekuomet nesėkė Kendall Jenner ar Gigi Hadid pėdomis ir nesiekė intriguojančia apranga pelnyti dėmesį. Galbūt Majamio karštis, gal simpatija vaikinui, o gal kitos nežinomos priežastys Selenai taip susuko galvą, kad ji pasidabino oho ho kokia suknele.

Selena Gomez ir The Weeknd
Selena Gomez ir The Weeknd
Vida Press

Nors iš priekio ši suknelė rodėsi paprasto kirpimo, tik su ganėtinai didele iškirpte, paparaciams pavyko pagauti kadrą iš šono ir užfiksuoti menkai pridengtą Selenos krūtinę. Kaip žinia, su tokiomis suknelėmis juokauti negalima - pramogų pasaulyje apstu atvejų, kai įžymybės nejučia parodo tai, ko tikrai nenorėjo demonstroti.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selenos pasirinkta suknelė itin rizikinga. Šilkinės medžiagos, pižamą primenanti prigludusi suknelė -tobulas variantas pasimatymui mieste su mylimuoju, tačiau renkantis tokį apdarą svarbu apsvarstyti, kaip suknelė prie kūno glus žvelgiant iš įvairiausių kampų. Šį kartą Selena apie tai nepagalvojo ir ups! Įvyko, kaip įvyko.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Na, jei Selenos mylimasis nepriekaištauja merginai dėl tokios kompromituojančios aprangos, tuomet belieka tik palinkėti gardžios vakarienės. Visgi žinant, kaip daugelis vaikinų saugo merginas nuo nereikalingo dėmesio ir ypač nuo kitos vyriškos lyties atstovų žvilgsnių, toks The Weekend veiksmas gal kiek keistokas. Ką tu manai apie šį iškirptės skandalą?

Selena Gomez ir The Weeknd
Selena Gomez ir The Weeknd
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis