Ar matei fantastiškus Mollie King batelius? (FOTO)

Šįmet atlikėja Mollie King žurnalo "Glamour" rengiamuose "Women Of The Year" apdovanojimuose buvo viena ryškiausių viešnių. Taip, jos suknelė atrodė išties efektingai, bet ar matei nuostabiuosius Mollie batelius?

Renginyje dainininkė vilkėjo spalvingais siuvinėjimais puošta mados namų "Temperley London" suknele. Šis, blizgesiu ir gėlėmis žvilgsnius traukiantis drabužėlis, - ką tik iškepta naujiena. Suknelė pristatyta 2017 m. pavasario ir vasaros kolekcijoje. Kyla klausimas, kokia žavingosios suknutės kaina? Solidi - per 3,3 tūkst. eurų. Visgi ne mažesnį įspūdį nei suknelė padarė ir itin ryškūs atlikėjos bateliai.

Vida Press nuotr.

Ombre efekto bateliai itin pagyvino sidabru žvilgančią suknią ir idealiai derėjo prie gėlių raštų. Rausvai oranžiniai aukštakulniai, pasirodo, įkandami ir mums! Šis prekių ženklo "Kurt Geiger" modelis "Carvela" kainuoja apie 130 Eur. Kaina priklauso nuo to, kur ieškosi, kai kurių išpardavimų metu ombre batelius gali įsigyti ir už 80 Eur.

Originalūs spalvingi aukštakulniai - puikus būdas paįvairinti savo šventinę aprangą. Jie tiks tiek vasariškam vakarėliui, tiek visų laukiamoms išleistuvėms. Juk prie tokio apavo dailiai atrodys ir paprasčiausia suknutė.

Scanpix nuotr.
Bateliai: "Carvela", "Massimo Matteo", "KG Kurt Geiger" (polyvore.com); "Luciana de Luca" (WAWA), gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis