5 karščiausios vasaros sezono stiliaus tendencijos - turi išbandyti!

Praūžusios mados savaitės didžiajai pasaulio stileivų daliai rūpi ne dėl kolekcijų, bet dėl gatvės stiliaus perlų. Skamba keistai? Nieko keisto! Juk kitais metais, gaudydami naujausius mados vėjus, būtent šias gatvės mados idėjas rinksis dizaineriai. Tavo dėmesiui – penki pagrindiniai šio sezono stiliaus burtažodžiai tiesiai iš mados savaičių gatvės stiliaus kronikų!

Džemperis su gobtuvu

Tikriausiai tokį turi ir velkiesi tik tada, kai sergi, sportuoji arba kai nenori, kad kas nors matytų tavo veidą. Metas šiek tiek pakeisti požiūrį, mat džemperiai su gobtuvu dabar labai madingi. Ypač tokie masyvūs, storoko, bet minkšto audinio, tiesiai iš tų seniai praūžusių laikų, kai amerikietiška svajonė siejosi su koledžo krepšinio žvaigždėmis ir baltomis kaip sniegas šypsenomis. Derink ne tik su sportiškais ar laisvalaikio drabužiais – išbandyk ir rafinuotesnį klasikinės aprangos bei didžiulio džemperio su gobtuvu derinį.

@hey_irma #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #Fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on May 15, 2017 at 5:16am PDT

Karšta rožinė

Rožinė spalva vyrauja visur: plaukų dažuose, makiažo paletėje, po truputį užkariauja ir drabužių spintas. Dažnai rožinė laikoma švelnia, romantiška ir miela spalva, tačiau neapsigauk: kuriant pačius aštriausius pankiškus įvaizdžius rožinės šiandien visai netrūksta! Tad jeigu nori šią tendenciją pritaikyti originaliai ir novatoriškai, atsisakyk princesiško rožinio įvaizdžio ir įkvėpk jam jaunatviškos jėgos.

@romeestrijd #streetstyle #model #ootd #instafashion #cap #Fashion #style #streetsfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on May 9, 2017 at 6:17am PDT

Juostos

Masyvūs diržai ir korsetai jau nieko nebestebina; jų, žinoma neatsisakyk – tai vis dar karšta tendencija, tačiau, jeigu nori išsiskirti iš minios, lietpalčius, laisvus marškinius ar trikotažinius marškinėlius susijuosk spalvota kaklajuoste ar... kaklaraiščiu! Taip įvaizdžiui įpūsi ne tik spalvų, bet ir kūrybiško prieskonio. Derink drauge su odiniais ar džinsiniais švarkais, drabužių sluoksniais ir vėjo sutaršytomis garbanomis. Nepastebėta neliks.

@linhniller #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Apr 27, 2017 at 12:01am PDT

Beisbolo kepuraitė

Tiesiog privalai tokią įsigyti. Dėvėk visais įmanomais būdais – pasuktą šonu, atbulą ar dengiančią akis. Puikiai atrodys tiek prie klasikinio kelnių kostiumo, tiek prie džinsų ar lietpalčio. Nė nepastebėsi, kaip įprastą ar net nuobodų derinį tokia kepurė pavers stilingu didmiesčio įvaizdžiu.

@carodaur #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #Fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Apr 19, 2017 at 9:07am PDT

Permatomi audiniai

Ši tendencija – viena žaviausių naujienų. Iš pradžių į ją galbūt žiūrėsi įtariai, juk vis dėlto peršviečiamais drabužiais vaikščioti gatvėje vis dar gan neįprasta, tačiau nesijaudink: išmokusi kurti derinius su perregimo audinio apdarais, galėsi didžiuotis, kad išlaikei sudėtingiausią stiliaus egzaminą. Dresuojant permatomus drabužius verta pasikartoti sluoksniavimo meno pamokas. Skaidraus audinio sijonus dėvėk ant timpių ar šortų, palaidines derink drauge su masyviais storo audinio ar odos švarkais ir krūtinę visiškai dengiančiomis braletėmis, sukneles komponuok su plėšytais džinsais ir vasariškomis skrybėlėmis ar beisbolo kepuraitėmis. Trumpai tariant, bent vienas peršviečiamas drabužis būtinas kiekvienos stileivos spintoje.

@prettyfrowns #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #Fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on May 24, 2017 at 1:30pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis