Modelis Bella Hadid neabeatrodo kaip anksčiau! Įvertink jos naują įvaizdį (FOTO)

Niujorke prestižiniuose apdovanojimuose "CFDA Fashion Awards" susirinko visa mados grietinėlė. Garsenybių gretose žvilgsnius traukė modelis Bella Hadid, ne tik rožine suknele, bet ir nauja šukuosena.

Ilgą laiką brunetė Bella Hadid buvo ilgaplaukė, bet palaidais plaukais ji pasirodydavo gana retai, ypač renginiuose. Vėliau plaukus trumpino, trumpino, kol galiausiai jie tesiekė pečius.

AFP/Scanpix nuotr.

Daugumai vakarėlių ir raudonojo kilimo renginių B. Hadid rinkdavosi glotnų balerinos, geišos kuodelį arba aukštyn sukeltų plaukų šukuoseną. Taip sušukuoti plaukai tarsi atverdavo Bellos veidą ir išryškindavo jos egzotiškus bruožus - aukštus skruostikaulius ir įkypas akis.

Reuters, Sipa Press, AFP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Tačiau merginai tokios šukuosenos pabodo, tad mados apdovanojimuose "CFDA Fashion Awards" aplinkinius ji nustebino nauju įvaizdžiu. B. Hadid tamsius plaukus patrumpino dar šiek tiek, o kaktą papuošė ilgais kirpčiais. Pasak plaukų stilistų, kirpčiukai tinka tik nedaugeliui, o dažną gali ir pasendinti. Regis, Bella - viena iš retų laimingųjų, kurioms šukuosenos su kirpčiukais tinka kuo puikiausiai. Įvertink naują supermodelio įvaizdį!

Reuters/Scanpix nuotr.

Reuters/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis