Skaudės pilvą: juokingiausi pastarųjų metų Lady Gagos įvaizdžiai (FOTO)

Nors JAV muzikos atlikėja Lady Gaga pastaraisiais metais pramogų pasaulio žinovus maloniai stebina savo transformacijomis iš šokiruoti dievinančios įžymybės į rafinuotą damą, vis dar pasitaiko tokių pop princesės įvaizdžių, kurie priverčia kilstelėti antakius.

Originalumas ir kūrybiškumas ar beskonybė bei dėmesio troškimas - vis klausia Lady Gagos gerbėjai ir niekaip neapsisprendžia, kuri atlikėja jiems patinka labiau - išsišokėlė ar kultūringa ledi. Ir taip, Lady Gaga vis dar sukelia nuostabą savo aprangos pasirinkimais. Vieną dieną ji gali pasirodyti vilkinti nuostabaus kreminio atspalvio suknele, o štai kitą pademonstruoti tokį stiliaus stygių (ar savitumą), jog daugelis nenustoja aptarinėję atlikėjos įvaizdžių.

Virvelinis įvaizdis. Prieš keletą dienų darytose nuotraukose Lady Gaga vilki saulės ryškumo geltoną megztinį, plačias bordo kelnes, o jos aksesuarai - smulkios virvelės bei dirželiai, kuriuos mielai norisi nusegti. Visko čia paprasčiausiai per daug! Bet ar tai kliudo įžymybei šypsotis?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Milijono verti antakiai. O, nemirtingasis Lady Gagos makiaže... Spalvų margumyną demonstruojanti įžymybė šiais metais pasipuošė štai tokiais blizgučiais dekoruotais antakiais, kurie ją pavertė fantastinio filmo heroje. Madinga ar kvaila?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Kur buvus, kur nebuvus, batai žudikai. Niekaip neįminama mįslė - kokioje mokykloje Lady Gaga mokėsi vaikščiojimo tokiais milžiniškais batais žudikais? Jie vis dar įžymybės mėgstamiausi ir kartu labiausiai aptarinėjami gerbėjų bei stiliaus guru. Tiesa, ne iš geriausios pusės...

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Rausva, rausva, kur dairais. Paris Hilton dievinamos ryškiai rausvos spalvos neatsisakanti Lady Gaga su šiuo apdaru, deja, taiko į neskoningiausios įžymybės titulą. Ir sugalvok apsirengti taip, lyg būtum praėjusio amžiaus cirko artistė... Visgi tamsių spalvų mados pasaulyje ir taip daug, gal toks atlikėjos įvaizdis jį tik praskaidrina?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Praėjusio amžiaus damos stilius. Lady Gaga - viena iš nedaugelio atlikėjų, pasižyminčiu tokiu puikiu mados istorijos išmanymu. Juk būtent tai ir studijavo universitete! Galbūt todėl ji dažnokai bando atkartoti praeities moterų įvaizdžius, tik perkurdama juos savaip. Štai toks įsimintinas, dvidešimto amžiaus pirmojo dešimtmečio Lady Gagos stilius:

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Ištirpusios snaigės įvaizdis. Taip atrodydama muzikos karalienė išėjo iš savo namų Niujorke. Kas ten žino, ar tai paprasčiausias nenoras puoštis, o gal siekis pademonstruoti savo meilę kailiniams drabužiams...

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Prisilinksminusios kaubojės įvaizdis. Lady Gaga širdyje ištikima kantri muzikai, gal todėl jos stiliuje gausu kaubojiškų detalių? Kaubojiškas stilius - vienas labiausiai linčiuojamų stiliaus žinovų, o su šiuo aprangos deriniu atlikėja labai stipriai nuklydo nuo stilingos įžymybės titulo.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Žvaigždėtosios kaubojės stilius. Dar vienas stiliaus perlas - taip atrodydama Lady Gaga žengė Los Andželo oro uostu ir patvirtino, jog yra ištikima kaubojiškam įvaizdžiui. O jau žvaigždučių mielumas ir formų gražumas!

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Maištaujančios pankės ir elegantiškos merginos priešprieša. Štai taip linksmai Lady Gaga pasitinka paparacius, apsirengusi it roko deivė ir iš spintos glūdumos ištraukusi viščiukų atspalvio kailinę juostą. Akiniai verti sušukti bravo!

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis