Išleisi tik kelis centus, o plaukai taps kur kas šviesesni

Pastaruoju metu merginos, kurios rūpinasi savo plaukų sveikata, plaukų spalvą stengiasi keisti natūraliais būdais. Jei tavo plaukai natūraliai šviesūs ar plaukus šviesini dažomaisiais dažais, toliau nė neskaityk. Šis puikus receptas yra skirtas toms, kurių plaukai - vadinamojo lietuviškojo atspalvio arba paprasčiausiai rudi.

Viena iš geriausiai plaukams šviesius tonus bei minštumą, žvilgesį atnešančių priemonių yra cinamonas. Šis prieskonis gali daryti stebuklus - ir ne viena kalbant apie sveikatą. Cinamone gausu antioksidantų, jis puikus prieskonis gardinant patiekalus ir jis taip pat yra puiki grožio priemonė, kurią jau daugelį metų naudoja sumanios merginos.


Šį kartą pristatome silpniems bei žvilgesį praradusiems plaukams skirtą kaukę su cinamonu, kuri ne tik pašviesina plaukus 2 - 3 tonais, bet ir suteikia jiems natūralaus blizgesio, jie tampa sveikesni, it šilkiniai. Be to, cinamonas ne tik šviesina plaukus dėl savyje esančių šviesinamųjų komponentų, bet ir paspartina plaukų augimą. Todėl vienu šūviu nusausi du zuikius - plaukus ir pašviesinsi, ir paspartinsi jų augimo greitį.


Tiesa ta, jog cinamone gausu plaukus stiprinančių bei maitinamųjų elementų, be to, cinamono kaukė nuostabiai kvepia ir taip išvengiate nemalonaus pojūčio naudodamos, pavyzdžiui, majonezo ar grietinės kaukes, kurios nors ir yra be galo veiksmingos, turi aitrų kvapą ir yra nelengvai pašalinamos.


Cinamonas
Cinamonas
Shutterstock


Cinamono kaukė puikus pasirinkimas taupančioms - ko gero, savo virtuvinėje spintelėje ne viena turite cinamono prieskonių, todėl raginti skubėti nusipirkti cinamono neteks. Svarbiausia, anot grožio profesionalų, atrasti tinkamą ir labiausiai plaukų struktūrai artimą cinamono kaukės receptą, kuris ilgainiui naudojant pašviesins plaukus ir taip pat suteiks jiems šilkinę išvaizdą.


Nieko nelaukusios pradedame naudoti. Kaukės receptas itin paprastas, reikia tik įsidėmėti skaičius - bent keletą kartų per savaitę mėnesio laikotarpiu naudok šią kaukę ir pamatysi - atėjus vasarai tavo plaukai bus natūraliai šviesūs, it saulės nubučiuoti, o svarbiausia - nepažeisti peroksido ir neišsausėję. Tiesiog dieviname natūralius plaukų priežiūros receptus!


Ko tau prireiks, norint pasigaminti cinamono kaukę?


  • Du šaukštai cinamono prieskonių
  • Su arbatiniai šaukšteliai medaus
  • Vienas arbatinis šaukštelis tyro alyvuogių aliejaus
  • Kiaušinio trynys (jei yra poreikis)


Masę sumaišyk ir palik šaldytuve sustingti keletai minučių. Gautą masę tolygiai užtepk ant plaukų, nepamiršdama plauko paviršiaus. Kadangi šios kaukės tikslas ir maitinamasis, ir šviesinamasis, nepamiršk kaukę įtrinti ir į šaknis, ir paskirstyti ant sruogų, ypač priekinių.


Nenustebk, jei po vieno kaukės naudojimo išvysi vos vos pašviesėjusius plaukus - tikram efektui pasiekti prireiks nuo keturių iki šešių kaukės panaudojimų.


Pasitinkam vasarą natūraliai šviesios ir galinčios pasigirti sveikais plaukais?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis