Ieškok vaikino su vienu iš šių 8 vardų - santykiai bus patys laimingiausi

Apie sėkmingiausius bei labiausiai meilę traukiančius merginų vardus jau rašėmė. Dabar metas pasidomėti vaikinų vardais, kurie lemia darnius santykius ir laimę poroje. Yra aštuoni vaikinų vardai, kurių kilmėje užkoduotas gražus santykis su moteriška lytimi, galantiškumas bei gebėjimas su merginomis vystyti romantiškus ryšius.

Adomas. Adomas kilęs iš hebrajiško žodžio vyras. Adomai - vyriškumo, džentelmeniškumo bei elegancijos įsikūnijimai. Neretai Adomai būna mąslūs, gana gruboki, kartais net šalti, tačiau kai įsimyli, gali dėl savo mylimosios atiduoti viską. Draugystė su Adomu gali būti pati nuostabiausia, jei jo... neišduosi. Išdavystė Adomui prilygsta pragarui.

Darius. Darius - lietuviškas vardas, kurio šaknis yra dar (daryti). Darius reiškia veiklumą, energingumą. Su Dariumi būsi saugi ir užtikrinta, nes Dariai pasižymi šeimyniškumu, pastovumu bei gebėjimu išlaikyti santykius. Tai vieni pastoviausių vaikinų, kurie labai vertina meilę bei palaiko puikius santykius su šeima ir giminėmis.

Edgaras. Edgaras kilęs iš angliško žodžio ead (palaimintas, turtingas). Edgarai - be galo sėkmingi vaikinai, kuriuos lydi laimė tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Šalia savęs jie trokšta matyti pasitikinčią savimi ir veiklią merginą, tad jei atitinki šiuos standartus, būsite tobula pora. Edgarai, jei myli, padovanos mylima žmogui net pačią saulę - jie yra be galo dosnūs ir meilūs.

Henrikas. Vardas Henrikas yra kilęs iš vokiečių kalbos ir reiškia galingas, stiprus. Henrikams dažniausiai gamta yra dovanojusi nepaprastai atletišką kūną ir gebėjimą pritraukti merginų dėmesį. Tiesa ta, jog nors Henrikai atrodo tikri donžuanai, iš tiesų yra be galo rūpestingi savo antrosioms pusėms. Tai vieni labiausiai atsidavusių poroje vaikinų, kurie labai vertina merginas.

Justinas, Justas. Justino vardas yra kilęs lotynų kalbos ir reiškia teisingumą, tiesumą. Justinų varde užkoduotas nuolatinis tiesos ieškojimas, todėl su Justinais santykiai bus skaidrūs ir aiškūs. Justinai nėra linkę išduoti, jie vertina santykius ir stengiasi dėl jų kaip tik gali. Visgi Justinai turi puikią uoslę - jei juos išdavinėsi ar santykiuose jausiesi nebegerai, jie šią tiesą pasakys anksčiau nei spėsi jiems tai pranešti.

Marius. Vardas Marius kilęs iš romėnų kilmės ir reiškia žodį vyras. Mariai dažniausiai puikiai žino, ko nori iš gyvenimo ir vadovaujasi savo tvirta pozicija. Tai vaikinai, kuriuos pavergti nelengva, bet jei Mariai įsimyli, savo mylimąją pakylėja iki dangaus. Dovanos, siurprizai, romantiškos staigmenos, kelionės... Mariai vienaip ar kitaip pasistengia, jog mylimos jų damos liktų patenkintos. Jei turi Marių šalia - laikyk ir nepaleisk.

Rokas. Roko vardas kilęs iš lotynų kalbos ir reiškia laimėjęs mūšį. Rokai dažniausiai kovingi, greitai užsuplieskiantys, tačiau gebantys apginti savo mylimąją ir saugantys ją nuo negandų. Kai įsimyli, Rokai tarsi pakvaišta - ir nors jų susižavėjimas gana greitai atslūgsta, prie mylimos merginos jie ganėtinai greitai prisiriša, o tai garantuoja stabilumą.

Viktoras. Viktoro vardas kilęs iš lotynų kalbos žodžio, reiškiančio nugalėtojas. Viktorai linkę pirmauti ir gana dažnai santykiuose yra pavydūs. Vis dėlto pavydas nėra griaunantis - Viktorai kiek pavyduliaudami įrodo, jog mergina jiems svarbi. Viktorams svarbu merginą apsupti dėmesiu ir dažniausiai jie akivaizdžiai parodo, ką jai jaučia. Be to, nuolatos palaiko ryšį, todėl Viktoras visuomet parašys pirmas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis