Skaudžiausias kirtis grožio mėgėjoms: ši amerikietė išjuokia viską, ką dieviname (APKLAUSA)

Vaizo įrašų, kuriuose garsios grožio blogerės plačiajam pasauliui demonstruoja grožio pamokas, apstu. Yra paklausa - yra ir pasiūla, mat daugybę pasaulio merginų naujausias makiažo, veido priežiūros ar plaukų formavimo technikas sužino būtent iš tokių vaizdo įrašų.

Brukline, JAV gyvenanti Caroline Solomo nutarė pasišaipyti iš šiuolaikinių laikų grožio tendencijų ir nusprendė parodijuoti daugelio pamėgtus vaizdo įrašus. Caroline nėra natūralistė - ji paprasčiausiai puiki aktorė, kuri atrado savo nišą šmaikščiai atvaizduodama grožio blogerių pamokas. Mergina taip įsijautė, jog šiuo metu jos Instagrame galima rasti daugybę smagių vaizdo įrašų, kurie prajuokina jos paskyros sekėjus.

Tiesa, aršiai grožio pasaulį ginantys teigia, jog toks pasityčiojimas iš grožio blogerių ilgai bei kruopščiai ruoštų vaizdo įrašų yra visiškas nesusipratimas, o ir juoktis nėra iš ko. Kam sukelia juoką, kam pasipiktinimą - viena aišku, jog Caroline yra puiki aktorė, kuri tiksliai įsijaučia į kiekvienos blogerės vaidmenį ir profesionaliai atkartoja jų judesius.

Caroline teigia, jog tai toli gražu nėra pikta pašaipa ir viešindama tokius vaizdo įrašus ji netransliuoja pasauliui žinutės, jog jaunoms merginoms sekti grožio blogerių pėdomis nevalia. Amerikietė teigia paprasčiausiai smagiai leidžianti laiką ir besijuokianti iš šmaikščių sekėjų komentarų.

Collagen lip mask's a dud? Try this Gak lip mask! 👄💚 #lipmask #gaklips #gak #mordfustang🎤

A post shared by Caroline Solomon (@lowcheekbones) on Feb 8, 2017 at 5:15pm PST

When your makeup looks gucci 👌💄👛 #Gucci #TFWGucci #lemonade🎤

A post shared by Caroline Solomon (@lowcheekbones) on Mar 21, 2017 at 6:13pm PDT

With this concealer hack, my dark circles are toast! 💅🥜🍞 (Make sure to use smooth and not crunchy pb for this one.) #pbtoast #youthadventureclub🎤

A post shared by Caroline Solomon (@lowcheekbones) on Jan 11, 2017 at 4:50pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis