Naujausių šiltojo sezono šukuosenų tendencijų top 3 (FOTO)

Šiais metais, kaip ir kiekvieną sezoną, tarptautinė „Schwarzkopf Professional“ stilistų komanda apžvelgia mados pasaulio naujienas ir supažindina su šio sezono tendencijomis, pristatydama „Essential Looks Pavasaris/Vasara 2017“ kolekciją „Modern Ikon“.

Šį sezoną „Essential Looks“ kolekcijoje akcentuojamos trys skirtingos tendencijos, įkvėptos muzikos, meno, politikos, istorijos ir, žinoma, mados. Pristatome tris pagrindines šukuosenų tendencijas, kurios bus aktualios šiltuoju sezonu.

OPULENT

Temperamentingas, jausmingas ir rafinuotas glamūras šiemet diktuoja pasauliui aukštosios mados tendencijas. Įkvėpimo semiamasi iš filmų sirenų ir Prancūzijos Rivjeros 1950-ųjų stiliaus, siūlo pristatyti tai 21 a. Gundančios moteriškos garbanos, išraiškingos katės akių linijos, skaisčiai raudonos lūpos ir itin tamsus nagų lakas 2017 metais bus ryškiausi stiliaus akcentai.

Šukuosenos
Šukuosenos
Organizatorių archyvas

Šukuosenos
Šukuosenos
Organizatorių archyvas

Šukuosenos
Šukuosenos
Organizatorių archyvas

BEAT ICON

BEAT ICON tendenciją įkvepia ankstyvosios 60-ųjų kartos įvaizdis, kuriuo bandyta pavaizduoti ir atkartoti ikoniškąjį aktorių Jamesą Deaną, menininką Andį Warholą ir roko grupę „Velvet Underground“. Šį sezoną BEAT ICON išryškina tikslius kirpimus, aiškias linijas, „pixie“ batų stilių, švarkus, kelnes apkirptais galais ir baltai juodus dryžius.

Šukuosenos
Šukuosenos
Organizatorių archyvas

COLORAMA

Neįprasta, drąsu ir skatina pasitikėti savimi. COLORAMA yra įkvėpta futuristinės Tokijo Harajuku rajono gatvių kultūros. Ji siūlo antikonformistinį stilių, sujungiantį maištingą, pankišką požiūrį ir ryškius spalvų tonus. Šį sezoną aktualios tik grafinės formos ir eksperimentiniai spalvų deriniai!

Šukuosenos
Šukuosenos
Organizatorių archyvas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis