Jaunimo dievaičiai K. Toleikytė ir V. Baumila pristato stileivoms skirtą kolekciją: būtent taip norėsi apsirengti! (FOTO)

Jauni, žavūs ir labai talentingi – tokie apibūdinimai puikiausiai tiktų dainininkui Vaidui Baumilai ir modeliui Karolinai Toleikytei. Dėl savo pasiekimų profesinėje srityje ir meilės madai šie du jauni žmonės buvo pasirinkti tapti „Denim Dream“ kolekcijos veidais.

„Denim Dream Jeans“ pavasario-vasaros sezono kolekcija skirta miesto stileivai. Joje – lengvi audiniai, neįpareigojantys raštai, duoklė patogumui. Kolekcijos karalius – džinsas, tinkantis bet kokiu oru, bet kokiai nuotaikai. „Denim Dream“ gaminiai iš džinso laužo stereotipus, jog tai tik laisvalaikiui skirta apranga. Suderinus su išskirtiniais aksesuarais, akį traukiančiais aukštakulniais tai puikus pasirinkimas šventinei dienai. Iš džinso pasiūtos ne tik kelnės, marškiniai, bet ir kombinezonai, moteriški stilingi kostiumėliai. Tai – miesto pulsu gyvenančios moters apranga, kuri ir atostogų metu nori jaustis patogiai, tačiau neatsilikti nuo mados. Naujausią „Denim Dream“ kolekciją galima išvysti ant Lietuvos garsenybių kūnų.

 Karolina Toleikytė ir Vaidas Baumila
Karolina Toleikytė ir Vaidas Baumila
Gediminas Žilinskas

Karolina Toleikytė – sparčiausiai kylanti lietuvė mados pasaulyje. Merginos vardas tampa vis labiau žinomas visame pasaulyje. 2014 m. lietuvė laimėjo „Miss Fashion TV“ konkursa Kipre. 2015 m. sėkmė nusišypsojo „Miss Planet“ konkurse Gruzijoje – K. Toleikytė tapo antrąja vicemis. Tais pačiais metais šviesiaplaukė tapo konkurso „World Top Model“ vicemis. „Mada žavi tuo, kad ji yra labai dinamiška ir nuolat kinta. Paradoksalu, tačiau visos mados tendencijos grįžta“, – sako K. Toleikytė.

Vaidas Baumila – vienas ryškiausių Lietuvos atlikėjų, kurio karjera trunka daugiau nei dešimt metų. Savo gerbėjus V. Baumila žavi ne tik dainomis, kūryba, bet ir stilinga apranga. Jis ne kartą buvo įvardytas kaip vienas stilingiausių Lietuvos vyrų.

Apie įkvėpimą kuriant savo stilių

Labai dažnai aprangą K. Toleikytei padiktuoja oras lauke ir jos nuotaika. Mergina niekuomet nesistengia aklai kopijuoti jai patikusių aprangos derinių, o stengiasi į juos įnešti savos dvasios. Karolina juokiasi, jog straipsniai apie tai, kas šį sezoną bus madinga, jai nėra aktualūs, mat visas tendencijas ji sužino iš pirmų lūpų. „Mados pasaulyje fotosesijos daromos likus šiek tiek mažiau nei metams iki reikiamo sezono. Todėl dirbdama fotomodeliu visas tendencijas sužinau pati pirmoji. Ne tik sužinau, bet ir patikusį drabužį nusiperku. Šiam sezonui planuoju įsigyti sidabrinės spalvos drabužių, aksesuarų, spalvotas kelnes“, – pasakoja mergina, kurios spintoje yra daugiausia įvairaus stiliaus suknelių.

 Karolina Toleikytė ir Vaidas Baumila
Karolina Toleikytė ir Vaidas Baumila
Gediminas Žilinskas

O štai V. Baumila įkvėpimo semiasi iš mėgstamų aktorių. Dainininką įkvepia tokios Holivudo garsenybės kaip Jake'as Gyllenhaalas, Michielis Huismanas, Tomas Hardy. Atlikėjas su dideliu susidomėjimu peržvelgia įvairių mados savaičių tendencijas. „Lengvas būdas papildyti spintą naujais deriniais – tai per fotosesijas ir filmavimus stilistų parinkti drabužiai, kuriuos patikusius iškart įsigyju“, – šypsosi vienas žaviausių Lietuvos vyrų. Daugiausia V. Baumilos spintoje yra juodos, baltos ir pilkos spalvos drabužių, o visai neseniai vyro spintą užkariavo chaki spalva.

 Karolina Toleikytė
Karolina Toleikytė
Gediminas Žilinskas

Apie aprangos stilių ir gyvenimo būdą

Tiek V. Baumila, tiek K. Toleikytė įsitikinę – žmogaus apranga daug ką pasako apie jo gyvenimo būdą. Dainininką žavi neįpareigojantis, kasdieniškas ar hipsteriškas stilius. „O kartais imu ir visus stilius suplaku į vieną“, – pasakoja atlikėjas. K. Toleikytė darbe stengiasi savo apranga neišsišokti, o laisvalaikiu mėgsta eksperimentuoti. „Svarbiausia man yra patogūs batai. Kadangi darbe dažnai tenka avėti ypač nepatogius aukštakulnius, laisvalaikiu stengiuosi jų atsisakyti“, – pasakoja K. Toleikytė. V. Baumilą madoje žavi keistos linijos ir netradiciniai kirpimai. Daugiausia atlikėjo spintoje yra beisbolo stiliaus kepurių ir sportinių batelių.

Vaidas Baumila
Vaidas Baumila
Gediminas Žilinskas

Apie aksesuarus ir šiltojo sezono derinius

Labiausiai K. Toleikytei patinka nedidelės, tačiau išskirtinės formos ar spalvos rankinės. Merginos spintoje yra tiek visiems įperkamų prekės ženklų rankinių, tiek aukštosios mados gaminių. Šio pavasario K. Toleikytės topas – balti džinsai ir kūno spalvos palaidinė ar švarkas. „Norisi puoštis gaiviomis žemės spalvomis“, – sako mergina. Savo stiliaus derinių K. Toleikytė stengiasi neapkrauti išraiškingais aksesuarais. „Brangiausias papuošalas man – prosenelės padovanota auksinė grandinėlė, puošta perliukais. Jai ją padovanojo jos mama. Šiam papuošalui yra 200 metų, aš jį labai branginu“, – atskleidžia mergina.

 Karolina Toleikytė
Karolina Toleikytė
Gediminas Žilinskas

„Puošiuosi tatuiruotėmis, o aksesuarai – itin retas reiškinys ant mano kūno“, – juokiasi V. Baumila. Flaneliniai marškiniai, marškinėliai, džinsai, sportiniai bateliai ir beisbolo kepuraitė – taip atrodo aprangos derinys, kurį šį pavasarį pamėgęs V. Baumila.

Fotosesijos akimirkas įamžino vienas žinomiausių Lietuvos mados fotografų Gediminas Žilinskas. Modelių makiažu ir plaukais pasirūpino vizažistė Deimantė Kazėnaitė. „Denim Dream“ drabužių deriniais – stilistė Kristina Mališauskienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis