Katy Perry pasidavė trumpų šukuosenų madai: prieš tai buvo geriau? (FOTO)

Vargiai suskaičiuotume, kiek įžymybių šiais metais jau spėjo pasitrumpinti plaukus. Trumpų šukuosenų mada Holivude ima viršų - šį kartą ir garsioji atlikėja Katy Perry nusprendė, jog trokšta trumpų plaukų.

Vos prieš mėnesį Katy Oskarų teikimo ceremonijoje pasirodė šviesia karė šukuosena, kuri sulaukė daugybės komplimentų. Tiesūs, trumpi plaukai puikiai išryšino Kate veido bruožus, tačiau tokia šukuosena, regis, buvo tik ledkalnio viršūnė. Nors daugelis pripažino, jog tokia šukuosena Katy tinka tiesiog idealiai, atlikėja nusprendė nusirėžti plaukus ir pasidabino pankiška šukuosena su įmantriais iškarpymais gale.

Katy prieš mėnesį:

Katy Perry
Katy Perry
Vida Press

Katy šiuo metu:

Katy Perry
Katy Perry
Vida Press

Katy Perry
Katy Perry
Vida Press

Daugelį metų plaukus dažiusi tamsia spalva, Katy atrodo atjaunėjusi ir pražydusi it pavasarinė gėlė. Tiesa, nemažai gerbėjų teigė, jog ankstesnioji šukuosena atlikėjai tiko labiau. Na, eksperimentai su šukuosenomis visuomet pagirtini, nes tik tokiu būdu galima atrasi atspalvį bei kirpimą, tobulai tinkantį veido formai. Katy atveju, naujoji šukuosena kiek sugriežtino įvaizdį, bet galbūt tai tik mūsų nuomonė? Išreikšk savo poziciją apklausoje!

Katy Perry
Katy Perry
Vida Press

Katy Perry
Katy Perry
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis