Tai būtina perskaityti kiekvienai, nesiskiriančiai su ausinukais

Ausinukai - kiekvienos šiuolaikiškos miesto merginos atributas. Klausytis muzikos einant gatve, apsipirkinėjant, skaitant knygą knygyne, stovint eilėje... Yra daugybė vietų, kuriose būnant ausinukai praskaidrina kasdienybę.

Viena iš jų - lėktuvas. Jei teko skristi lėktuvu, ko gero, ir tu buvai viena iš tų, kuri lėktuvui skrodžiant debesis išsitraukei savo mylimiausius ausinukus. Dažnas lėktuvo keleivis nusprendžia muzikos pasiklausyti danguje, tą patį padarė ir amerikietė, skirdusi į gimtinę iš Australijos. Nieko nenujausdama ji įsijungė mėgstamiausią savo playlistą ir pasinėrė į muzikos klausymosi malonumą.

Panirusi į snaudulį mergina staiga išgirdo garsų pokštelėjimą ir pajuto aštrų viso veido skausmą. Pasirodo, skausmą sukėlė sprogę ausinukai, kurie nudegino ne tik jautrią merginos veido odą, bet ir kaklą bei plaukus. Mergina spėjo greitai sureaguoti ir numetė ausinukus ant žemės, kur juos vandeniu užgesino lėktuvo tarnyba. Lėktuvo keleivė iš jaudulio bei skausmo nualpo, ją tuoj pat puolė gaivinti stiuardesės.

Skamba kaip istorija iš siaubo filmo? Tai visiška realybė. Kraupią nuotrauką po įvykusio incidento gali išvysti ČIA.

Kaip praneša užsienio šaltiniai, sprogimą sukėlė ne patys ausinukai, bet muzikiniame grotuve įvykusi reakcija, kurią iššaukė didelis slėgis. Viso to būtų buvę galima išvengti, jie mergina būtų pasielgusi atsargiau ir į lėktuvo saloną nebūtų įsinešusi muzikinio grotuvo su ličio jonų baterijomis. Šių baterijų gabenimas lėktuvu Tarptautinės civilinės aviacijos agentūros jau yra uždraustas nuo praėjusių metų, tačiau kai kurie žmonės nepaklūsta taisyklėms arba jų paprasčiausiai nežino.

Ko gero, taip nutiko ir šiai merginai, kuri kelionę namo prisimins dar ilgai. Skrisdama lėktuvu būtinai atidžiai išsinagrinėk technologinių prietaisų gabenimo taisykles, o su ausinukais elkis atsargiai ir kitose vietose. Neįsivaizduoji, kokią gausybę eismo įvykių yra sukėlę neatsargūs pėstieji, kurie klausėsi muzikos per ausines! Muzika - būtina, bet svarbiausias yra tavo saugumas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis