Penktadienio džiugesys: Edas Sheeranas pateikė ypatingą muzikinę staigmeną gerbėjams (VIDEO)

Atlikėjas Edas Sheeranas puikiai žino, kaip nudžiuginti savo ištikimiausius gerbėjus artėjančio savaitgalio proga. Naujausias Edo albumas Divide šiandien pasirodė YouTube kanale, todėl dabar nebereikės naršyti po muzikinės platformos platybes ieškant Edo hitų - juos visus rasi viename grojaraštyje!

Nuo naujausių atlikėjo singlų - Shape of You, Castle On The Hill, How Would You Feel iki senesnių - I See Fire, Thinking Out Loud, Give Me Love... Albume rasi ir kažką naujo, ir tūkstančius kartų perklausytas dainas. Edas teigia, jog į šiuos 16 singlų sudėjo visą savo širdį ir tikisi, jog albumas patiks gerbėjams. Mes tuo net neabejojame - prisiminus ažiotažą, kuris kilo Edui išleidus ankstesnius tris muzikinius albumus, tikėtina, kad naujausias albumas taip pat sulauks didžiulės sėkmės.

Žinoma, ryškiausia albumo pažiba - singlas Shape Of You, kuris albume pateikiamas tiek originalus, tiek perdirbtas. Šis hitas net penkias savaites laikėsi Billboard Hot 100 muzikos tope, tad vien dėl jo verta pasiklausyti albumo. Tik nesakyk, kad nelingavai į taktą pagal šį hitą ar nenubraukei kelių ašarų žiūrėdama, kaip Edas kūrinį atlieka gyvai...

Apie muziką galima šnekėti ir šnekėti, tačiau tikrasis muzikos poveikis jaučiamas jos klausant. Gražaus penktadienio!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis