Išbandyk sezono madingiausias dūmines lūpas (FOTO)

Apie dūminį (smoky eyes) akių makiažą greičiausiai esi girdėjusi ne kartą, o štai padūmavusios lūpos - šis tas nauja. Šįmet greta pačių netikėčiausių lūpų spalvų tvirtai žengia ir viliokiška smoky lips tendencija.

Dūminės lūpos - tai kiek prigesintų spalvų lūpdažiai, rodos, jų spalva matoma per pilkšvą šydą. Vyrauja įvairūs atspalviai, nuo natūralaus rausvo, rusvo iki violetinio. Grožio prekių parduotuvėse gali rasti ir specialių lūpoms skirtų priemonių, kurios dažams suteikia madingąjį pilkšvumą.

Dūminiai lūpų atspalviai, kaip ir dūminis akių makiažas, suteikia įvaizdžiui paslaptingumo, atrodo itin gundančiai. Tiesa, reikėtų neprašauti renkantis spalvą. Rausvesni atspalviai atrodys mistiškai, bet gyvybingai, o labiau melsvi ar violetiniai gali veido gyvybingumą prigesinti. Jei naudoji melsvo atspalvio turinčius dažus, suteik odai gyvybingumo strobingo technika, venk tamsaus bronzato.

Madingiausi šį sezoną matiniai smoky lūpų dažai, itin populiarūs tepami ne pieštukiniu lūpdažiu, bet skystu. Tokie kuria intensyvią spalvą ir maksimalų matiškumą, suteikia lūpoms vadinamąjį velvet (tarsi aksominį) efektą.

A post shared by @makeup (@makeup) on Oct 23, 2016 at 7:49pm PDT

A post shared by ALINA (@makeupbyalinna) on Feb 24, 2016 at 10:20pm PST

A post shared by ALINA (@makeupbyalinna) on Jan 25, 2016 at 7:37pm PST

A post shared by @makeup (@makeup) on Jan 17, 2017 at 10:26am PST

A post shared by @makeup (@makeup) on Oct 12, 2016 at 11:33am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis