5 mados priesaikos, kurių 2017 turėtų laikytis visos „fashionistos“ (FOTO)

Mados sekėjos, jeigu pernai išbandyti naujausias tendencijas ir įdomius bei kūrybingus įvaizdžius labiau bijojote, negu norėjote, šiais metais tiesiog pamėginkite viską daryti atvirkščiai! Pirmiausia į rožinę užrašų knygelę susirašykite spalvingiausias 2017-ųjų mados priesaikas, o, jei reikia pagalbos, nusirašykit nuo mūsų!

1. „Pasižadu, kad šiais metais išbandysiu nuo galvos iki kojų vienspalvį įvaizdį, tik nesirinksiu nei juodos, nei baltos. Nes juodą ir baltą jau išaugau! Išbandysiu raudoną, žalią, geltoną... Žodžiu, ką nors tokio, nuo ko mano mados jutikliai pasidarys aštresni, o pasaulis – spalvingesnis.“ Beje, visai nebūtina į vienspalvius įvaizdžius žvelgti „kostiumiškai“ – tavo pasirinkti drabužiai neprivalo būti tokio paties audinio ar faktūros, tad drąsiai poruok odą, šilką, nėrinius, tiulį ar net džinsą ir išgauk sau vienai priklausantį ypatingą mados pareiškimą!

@lindsilanestyle #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #pink #fashion #style #streetfashion #ilovestreetstyle

A photo posted by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Feb 9, 2017 at 12:54am PST

2. „Pasižadu atsisveikinti su vaikystėje įgyta alergija pūstoms striukėms ir prisijaukinti ne bet kokią, o MEGA pūkinę striukę.“ Ryškios spalvos, masyvūs siluetai, didžiulės kišenės... Žavingiau nebūna! Pasirinkusi tokį mados iššūkį, derink su pieštuko formos kelnėmis ar suknelėmis ir elegantiškais aksesuarais. Nebijok pūkiniam paltui įpūsti elegantiškos liepsnelės, nes dabar tai – labai sveikintinas tikros stileivos žingsnis.

@xoxotsumi #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #chanelbag #fashion #style #streetfashion #ilovestreetstyle

A photo posted by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Jan 29, 2017 at 1:38am PST

3. „Pasižadu tapti sąmoninga stileiva ir rinktis tik aplinkai nekenkiančius audinius.“ Kaip žinia, natūralus kailis – kruvinas ir niekam (išskyrus, žvėrelius) nereikalingas dalykas. Dirbtinis kailis – visai kas kita! Dirbtinio kailio šalyje galioja nuostabiausi mados įstatymai – masė, spalva ir tekstūra. Rinkis kuo didesnius, kuo spalvingesnius kailinius ir derink su tuo, kas tik šaus į galvą. Sportinės kelnės, plėšyti ar aplikuoti džinsai, elegantiški kostiumėliai ar princesės tiulio sijonas – dirbtinis kailis tau leidžia viską. Pasirinkusi dirbtinius kailinukus įrodai, kad tu esi intelektuali ir sąmoninga!

@mathildegoehler #streetstyle #ootd #instafashion #model #fashion #style #streetfashion #ilovestreetstyle

A photo posted by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Jan 27, 2017 at 7:24am PST

4. „Pasižadu nugyventi šiuos metus spalvingai. O, jei sesija depresija aptrauks akis pilka plėvele, dėvėsiu gausiai aplikuotus drabužius!“ Švarko pečiai papuošti dirbtinėmis gėlėmis, atlapai pagardinti linksmais ženkliukų ir sagių koliažais, rankovės ar džinsų keliai dekoruoti pankiškais antsiuvais, fantastiškais paukščiais išsiuvinėti megztiniai... Pripažink: sąla širdis vien pagalvojus apie tokią mados vitaminų injekciją.

5.„Pasižadu laisviau žiūrėti į savo drabužius ir derinti juos nekreipdama dėmesio į stereotipus.“ Nors klasikinio ir sportinio įvaizdžio derinimas – nebe naujiena, tačiau dažnai dar privengiame drąsiausių šio įvaizdžio variacijų: sportinius batelius prie suknutės jau geba priderinti kiekviena, tačiau ar išbandei sportinių kelnių su juostelėmis šonuose ir aukštakulnių derinį? O jei dar iš po masyvaus džemperio būtų išlindęs lengvo tiulio sijonėlio kraštelis? Ne? Na, jei ir yra laikas eksperimentuoti ir daryti visas įmanomas, drąsiausias ir nuraučiausias stiliaus klaidas, tai jis yra DABAR.

#streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #blonde #fashion #velvet #blazer #style #streetfashion

A photo posted by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Jan 19, 2017 at 10:10am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis