Ar ji ką nors valgo? Garsiame šou pasirodžiusi Gigi Hadid neramina aplinkinius (FOTO)

Šiandien Kalifornijoje įvykęs dizainerio Tommy Hilfiger madų šou kvietė pasižvalgyti ne tik į naujausias mados tendencijas, bet ir į garsiausius pasaulio modelius.

Viena jų - XXI a. atradimu tituluojama manekenė Gigi Hadid, kuri kolekcijos pristatyme grojo pirmuoju smuiku. Gigi buvo parinkta priglundanti palaidinė su Tommy Hilfiger raštais bei aptempiančios odinės kelnės, priveržtos masyviu, metalu dekoruotu diržu. Gigi - tikras kolekcijos autoriaus talismanas, todėl manekenė podiumu žingsniavo pirmoji.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Nors Gigi savo darbą atliko profesionaliai ir kaip visuomet publiką privertė išsižioti iš nuostabos, fotografų užfiksuotas manekenės lieknumas tiesiog rėžė akį. Nuo praėjusios vasaros daugybę kilogramų numetusi Gigi ir toliau intensyviai lieknėja. Kalbama, jog šiandieninis Gigi svoris... 53 kilogramai! Turint omeny tai, kokia aukšta yra Gigi, šis svoris yra net labai pavojingas.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Tiesa, nei energijos stygiumi, nei puikia nuotaika Gigi nesiskundžia - galbūt iš tiesų jos lieknumo paslaptis tėra sveika mityba, vanduo ir jos dievinamas boksas? Kaip bebūtų, prisiminus, kokia Gigi buvo anksčiau, į galvą ateina mintys, jog tokių pokyčių priežastis slypi ne vien sveikoje gyvensenoje. Tikėkimės, jog Gigi pagaliau nustos mažinti svorį, nes daugybė gerbėjų visame pasaulyje dėl jos nerimauja!

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis