Madingiausia sezono detalė - dekoravimas. Pasidaryk pati! (FOTO)

Jau senokai mados pasaulis nusilenkė dviems P – Patogumui ir Praktiškumui. Tai išstūmė iš mados puslapių daugybę drabužių ir aksesuarų, kurie neatlaikė dvigubos P teismo: korsetas, prabangių audinių suknelės, šilkiniai bateliai ir t.t.

Noras atrodyti stilingai ir jaustis patogiai tampa vis labiau suderinamas, tačiau ir mados olimpo dievus, kuriančius tendencijas, matyt, visgi užplūsta nuobodulys, o tuomet ir aplanko geriausios, spalvingiausios ir smarkiau kiekvienos stileivos širdis priverčiančios plakti idėjos!

Šį sezoną, drabužių siluetai gali buti visiškai praktiški, absoliučiai patogūs ir niekuo neišsiskiriantys, tačiau – ohohooo - kokiomis ir kokiu kiekių detalių jie yra dekoruojami!

Smagiausia šios tendencijos dalis - nebūtina ieškoti jau išdekoruotų drabužių, juos gali be didelių pastangų susikurti pati! Tiks pačios įvairiausios lengvai prieinamos priemonės – aukso spalvos žiogeliais, aplikacijos (jų įsigyti gali bet kurioje populiarioje, jaunimui skirtoje drabužių parduotuvėje), smagūs ženkliukai ir t.t.

@happilygrey #ootd #style #fashion #chic #elegant #style #streetstyle #fashionable #fashionblogger #stylish #stylist #outfitpost #fashionblog #designer #hautecouture #fashionista #instafashion #trendy #trend #beauty #inspiration #details #moda #art #vogue #accessories #sandiego#sd#ca#california

A photo posted by streeTrends (@streetrends) on Jan 5, 2017 at 2:35am PST

Lengviausiai, kaip žinia, dekoro dresūrai pasiduoda džinsas. Šis audinys tvirtas, gerai išlaikantis savo formą, o tradiciniai mėlyni atspalviai idealiai atspindi bet kurią spalvą. Galbūt pats metas išleisti pamėgtą odinį švarkelį trumpų atostogų ir su pasauliu supažindinti spalvomis sprogstantį džinsinį švarką?

Pirmajam bandymui rekomenduojame nepagailėti laiko ir pasiėmus į kompaniją draugę atlikti kontrolinį reidą po dėvėtų drabužių parduotuves. Dairykis oversize stiliaus, šiek tiek vyriško, grubaus džinso švarko. Nepyk ant jo, jeigu tarodys apsitrynęs – juk tau būtent tokio ir reikia! Laimikį išskalbk, išdžiovink ir imkis kūrybos. Gali netgi išbandyti tekstilės dažų ir specialių, audiniui dekoruoti skirtų markerių galimybes.

Nepagailėk dailių auskaspalvių žiogelių, perlų karoliukų, grandinėlių bei ženkliukų ir visiškai lengvai pasigamink pasaulio mados sostinių vertą drabužį. Beje, vieną dalyką būtinai atsimink ir pasistenk atlikti skrupulingai: kiekvieną prisiuvamą detalę tvirtink atsakingai, kuo dailesniais dyksniais, gražiai paslėpdama siūlų galus, mat vėliau, sukūrusi tikrą šedevrą (o taip tikrai ir bus) gailėsiesi, jog patingėjai ir pagailėjai kelių savo laisvalaikio minučių.

@carolinevreeland @peaceloveshea #style #fashion #chic #elegant #style #streetstyle #fashionable #fashionblogger #stylish #stylist #outfitpost #fashionblog #designer #hautecouture #fashionista #instafashion #trendy #trend #beauty #inspiration #details #moda #art #vogue #accessories #sandiego#sd#ca#california

A photo posted by streeTrends (@streetrends) on Jan 11, 2017 at 7:31am PST

Dekoruotus drabužius poruok, su įprastais, klasikinių siluetų ir dvigubos P principą sažiningai atitinkančiais deriniais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis