5 jaunųjų žvaigždžių ilgų plaukų paslaptys: padės ir tau, jei nori atsiauginti plaukus (FOTO)

Yra merginų, kurioms, rodos, nė nereikia stengtis, norint išauginti ilgus plaukus. Patikėk - tik labai labai maža dalis nė pirštelio nepajudina, jog galėtų džiaugtis ilgais bei spindinčiais plaukais.

Garsiausios pasaulio žvaigždės - ne išimtis. Ir jos turi įdėti pastangų, norėdamos plaukų grožiu sužibėti ant raudonojo kilimo. Garsiausios jaunosios žvaigždės atskleidė mums savo plaukų auginimo paslaptis. Paskaitom!

Atlikėjos Selenos Gomez plaukai - vieni labiausiai žvilgančių Holivude. Tiesa, šiuo metu ji savo ilgas kasas yra pasitrumpinusi, tačiau kai dar turėjo ilgus plaukus, jos išsigelbėjimas buvo tobulasis jamaikos juodųjų ricinų aliejus. Kai tik turėdavo laisvo laiko, Selena pasidarydavo štai tokią kaukę:

  • Arbatinis šaukštelis medaus
  • Trys šaukštai jamaikos ricinų aliejaus (jį galima nusipirkti bet kurioje aliejais prekiaujančioje parduotuvėje)
  • Šlakelis citrinų sulčių

Viską sumaišyk ir mišiniu palengva ištepk visus plaukus, netepdama tik ant šaknų. Palik mišinį įsigerti, po 20 min. nuplauk šiltu vandeniu.

74 🙏🏽❤️

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 9, 2016 at 7:24pm PDT

Aktorė Nina Dobrev taip pat neseniai nusirėžė plaukus, tačiau kuomet galėjo pasigirti ilgais plaukais, visiems gyrė natūralų galvos šveitimą namuose rastomis priemonėmis. Anot jos, toks šveitimas paskatina plaukų augimą. Jį vertėtų atlikti vieną kartą per savaitę. Reikės:

Masę sumaišyti ir palengva įmasažuoti į galvos odą. Pamasažuoti penkias minutes. Vėliau nuplauti masę šiltu vandeniu.

#VanityFair

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on Feb 29, 2016 at 6:30pm PST

Jei ne kartą varvinai seilę žiūrėdama į ilgus bei tankius Gigi plaukus, žinok, jog visa jos plaukų paslaptis slypi organizmo stiprinime. Gigi džiaugiasi atradusi žuvų taukų tabletes, kurias pradėjus gerti kaipmat pastebėjo skirtumą - plaukai pradėjo augti ne dienomis, o valandomis!

Be to, patapo kur kas sveikesni, labiau žvilgantys ir mažiau skilinėjantys. Ar dar yra priežasčių, kodėl šiandien neturėtum bėgti nusipirkti šio maisto papildo?

♡ @patrickta @jennifer_yepez

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 21, 2016 at 10:36am PDT

Neįsivaizduojame Blake be jos talismanu tapusių ilgų, šviesių plaukų, kuriuos aktorė lepina... Neidama į kirpyklą! Vienam užsienio leidiniui Blake prisipažino, jog neretai į kirpyklą neužsuka net pusmetį, taip auginadama plaukus ir neleisdama kirpėjams jų nurėžti. Rezultatas - ilgi ir pavydo verti plaukai!


Daugelis JAV žvaigždutės Ariel Winter klausia, ar jos plaukai natūralus - juk išauginti tokio ilgio bei purumo plaukus sugeba tikrai ne kiekviena! Ariel kliaujasi natūraliomis priemonėmis ir atskleidžia mums receptą:

  • Vienas arbatinis šaukštelis maltų aitriųjų pipirų
  • Vienas šaukštas alyvuogių aliejaus

Masę reikėtų atsargiai įtrinti į plaukų šaknis ir palikti kuo ilgiau įsigerti. Atsargiai - jei mišinys patenka į akis, kaipmat reikia akis nuplauti vandeniu. Ši priemonė itin naudinga norint paspartinti plaukų augimą, mat spartina galvos odos kraujotaką.

About to go live on @thetalkcbs!!! So excited to chat with the ladies 😍😘 #thetalk #cbs hair by @hairbyaviva makeup by @patrickta styling by @mr_nicolasbru

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Jan 19, 2016 at 11:24am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis