5 žingsniai link putlių lūpų

Kuri iš mūsų nepasvajoja apie Angelinos Jolie lūpas? Turbūt nemaža dalis. Griebtis injekcijų visai nereikia - verta žinoti kelis būdus, kaip lūpas kaipmat padaryti putlesnėmis.

Nušveisk senas odos daleles

Padžiūvusios lūpos atspindi mažiau šviesos, be to, atrodo mažesnės. Švelniai pašveisk lūpas senu dantų šepetėliu, tai gerina ir kraujotaką, suteikia lūpos ryškesnę spalvą be makiažo. Tokį lūpų valymą gali atlikti kiekvieną vakarą. Atmink, jog lūpoms, lygiai taip pat kaip ir tavo odai, reikalingas šveitimas.

Šaldyk lūpas

Ne, neliepiame galvos kišti į šaldytuvą. Tačiau lūpas karts nuo karto patepti šaldančiuoju lūpų blizgesiu naudinga ne tik lūpų grožio, bet ir putlumo - šaldantis efektas suaktyvina lūpų kraujotaką, todėl lūpos kaipmat atrodo putlesnės ir išraiškingesnės.

Padažyk blizgesiu lūpų vidurį

Pasidažiusi lūpas lūpų dažais, vidurį padažyk tokios pat ar panašios spalvos lūpų blizgesiu – lūpos atrodys putlesnės. Šios kosmetinės gudrybės kaipmat padeda paputlinti net ir siauriausias lūpas.

Venk tamsių lūpų dažų

Natūralių, švelnių atspalvių lūpų dažų paletė ne tik madinga – taip padažytos lūpos atrodo didesnės. Tamsios spalvos vizualiai mažina lūpas. Lūpas putlina madingoji purpurinė spalva, koralų atspalvio lūpų dažai. Jei renkiesi tamsius lūpų dažus, nepamiršk lūpų apvesti tamsesniu lūpų pieštuku - taip lūpos vizualiai atrodys putlesnės.

Padažiusi lūpas lūpų dažais, aplink jas patepk korektoriumi

Plonyčiu teptuku patepk aplink lūpas korektoriumi. Pamatysi, kokios putlios atrodys lūpos. Šį triuką naudoja daugelis įžymybių vizažistų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis