8 akivaizdūs ženklai, jog 2017 liksite vieniši

Pripažinkite - visos vienišės dažnai apie ateinančius metus pagalvoja kaip apie pokyčių metą. Gal pagaliau pasiseks sutikti savo išrinktąjį? Jei savyje atrandi bent vieną iš šių aštuonių ypatybių, turime blogą žinią - ir toliau gali likti vieniša.

Tu negali pakęsti minties, kad reikės su kažkuo dalintis savo erdve. Vienas dalykas yra nenorėti dalinti lova, ir visai kitas – kai vien mintis apie tai, kad reikės su kažkuo dalintis bet kuriuo kitu savo pasaulio kampeliu verčia tave raukytis ir kelia šleikštulį.

Tu niekur neišeini ir neišbandai jokių naujų dalykų. Žinoma, mums visiems patinka užsisakyti maistą ir žiūrėti televizorių, bet jei nebuvai iškėlusi kojos iš namų jau 30 dienų iš eilės, tau reikėtų permąstyti savo poziciją ir persidėlioti prioritetus.

Tu nuolat garsiai postringauji apie tai, kad niekada nesusitupėsi. Taip taip, mes supratome: tu nesusitupėsi. Bet net jei visiems nuolat tai kartosi, tai neįtikins nei kitų, nei tavęs, kad būtent dėl šios priežasties vis dar esi vieniša. Perženk save.

Tu nesuteiki naujiems žmonėms jokių galimybių. Lyg iš prigimties nemokėtum nieko priimti į savo gyvenimą. Tavo pozicija tapo radikali: jei kažkas tau nusišypso, tavo pirma reakcija būna susiraukti ir pabėgti.

Tu per greit įsimyli. Tu esi ta mergina, kuri per pirmą pasimatymą įpusėjus vakarienei jau paskelbia, kad pradeda įsimylėti. Veee. O po to kitas dvi savaites spėlioji, kodėl naujasis susižavėjimo objektas vengia tavęs kaip maro.

Tu bijai vyriškos lyties atstovų. Mieliau bičiuliaujiesi su merginomis, o simpatingas vaikinas, norintis užmegzti su tavimi pokalbį, tau kelia vien nerimą? Regis, ir ateinančiais metais gyvensi baimių pasaulyje, jei nepradėsi vaikščioti į pasimatymus ir pratintis prie vyriškosios lyties atstovų.

Tu dažnai atstumi žmones. Daugelis tave gali pavadinti šalta, mat esi gana uždara, nelinkusi dalintis savo pasauliu, bijai įsileisti žmones ar juos atstumi. Toks vienišės sidromas toli gražu nėra teigiamas. Kuo greičiau socializuokis ir pasistenk platinti pažįstamų žmonių ratą.

Tu bijai prisilietimų. Yra merginų, kurios jaučia didžiulę baimę prisiliesdamos prie vaikinų arba kai šie liečia jas. Jei tu - viena jų, suprantame, kodė tau sunku užmegzti atvirą ryšį. Pasistenk kuo dažniau įsiklausyti į kūno kalbą ir nepabijoti paliesti, apkabinti, nusišypsoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis