Vaikinai įvardino: yra 6 merginų tipai, nuo kurių jie bėga neatsisukdami

Vis negali rasti savo gyvenimo partnerio? Santykiai greitai nutrūksta arba baigiasi net neprasidėję? Gali būti, kog perskaičiusi tai suvoksi, kodėl vaikinai nėra linkę megzti su tavimi ryšių. Vaikinai atvirai prisipažįsta - tokių merginų jie netoleruoja!

Merginų, kurios negeba pasijuokti iš savęs. Pasijuokti iš savęs nesugebantys žmonės atrodo apgailėtinai. Ši taisyklė galioja ir merginoms. Visiems būdinga retkarčiais apsikvailinti, nukristi ar paprasčiausiai nusikalbėti. Tačiau nereikėtų to priimti rimtai ir verčiau į tai pažvelgti kaip į smagų nutikimą.

Patikėkite, tokios merginos nereikia jokiam vaikinui. Taigi kuo greičiau tai suvoksite, tuo geriau. Tad vertėtų dažniau į savo gyvenimą sugrąžinti džiugesį ir optimizmą - juk verkdamos ir nuolat besiskųsdamos gadiname gyvenimą ne tik sau, bet ir kitiems. Atrasdama gyvenimo grožį kartu atrasi ir meilę.

Kažin ar visame pasaulyje pavyktų rasti bent vieną vaikiną, kurį žavėtų trumpi, nelygūs ir pažeisti nagai. Apskritai, šis įprotis vaikinams toks pat atgrasus kaip žiaumojimas ar keiksmažodžiai. Todėl stenkis jo kuo greičiau atsikratyti - ne vien dėl vaikinų, bet ir dėl to, jog taip darydama kenki nagams ir rizikuoji užsikrėsti bakterijomis.

Nepriklausomai nuo aplinkybių, tai visuomet siejama su nepakankamu pasitikėjimu savimi ir pavydu, kuris į paviršių veržiasi kandaus ir smulkmeniško elgesio pavidalu. Visa tai tikrai neatrodo patraukliai. Todėl jei apkalbi savo drauges, verčiau tai daryk negirdint savo vaikinui. Patikėk, vaikinams visai neįdomios šnekos iš serijos: ji padarė tą ir aną...

Rūkymas ne tik kenkia plaučiams ir apskritai sveikatai, bet ir kelia pasibjaurėjimą daugumai vyrų. Jei rūkydama mažini stresą, verčiau eik į sporto salę. Tyrimai rodo, kad aerobika mažina stresą, stabilizuoja nuotaiką, miegą, didina savivertę. Jau nekalbant apie tai, kad sportuoti kur kas sveikiau nei rūkyti.

Tai gali atrodyti elementaru, tačiau galbūt pati to nenorėdama mėtai jam užuominas, kad nesi patikima. Ar per pasimatymus rašai žinutes kitiems vaikinams? Gal kur nors išėjusi su patinkančiu vaikinu flirtuoji ir su kitais? Šiek tiek paslaptingumo nekenkia, bet galvok, kokį įspūdį sudarai vaikinui bendravimo pradžioje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis