Naujas numeris: kas tavęs laukia rugpjūčio „Panelėje“?(FOTO)

Neliūdėk, kad vasara jau eina į pabaigą – „Panelė“ pasistengė, kad paskutinį mėnesį nenuobodžiautum! Naujame numeryje rasi pramogų pasiūlymų visam rugpjūčiui, stiliaus patarimų, gaivių receptų su vaisiais, ir, žinoma, straipsnių apie neeilinius herojus!

Štai keletas jų:

Sunku patikėti, kad beveik visos agentūros, kur šis modelis bandė pradėti karjerą, jį atmetė! Kai Lukas Katinas tapo nauju Versace veidu, visi tie agentai tikriausiai graužėsi nagus... Dabar vaikinas sukasi tarp garsiausių pasaulio dizainerių ir manekenių, tačiau jo širdį užkariavo visiškai paprasta lietuvaitė Gailė.

Vilnietė Ugnė nepagailėjo tūkstančių litų, kad sublizgėtų savo išleistuvių puotoje. O ką – viskas galima, juk, anot pačios Ugnės, ji praeitame gyvenime buvo princesė. Savaime suprantama, kad paprastų žmonių kasdienybė irgi ne jai – nešioti mokyklinės uniformos mergina nė neketino, užtat į pamokas važinėdavo taksi!

Pasirodo, kad kelias į šlovę grįstas ne tik gerbėjų meilės laiškais, autografų dalybomis ir milžiniškais honorarais, bet ir kumščiais... Tuo įsitikino grupės „Dodi“ vaikinai Vytenis ir Lukas, kai jų koncerto metu ant scenos užsiropštė įtūžęs vyriškas ir be gailesčio pylė Vyteniui veidan.

Gabrielė pati kreipėsi į redakciją, siūlydama papasakoti apie padarytą modelio karjerą ir sveiką gyvenimo būdą. Tačiau vėliau nepanoro atsiųsti nuotraukų iš savo darbų Kinijoje ir ėmė neatsakinėti į laiškus, tad buvome priversti imtis detektyvinio tyrimo!

Agnieškai vos 21-eri, tačiau ji jau turi tris vaikus, su jais ir vyru glaudžiasi vargingame kaimo namelyje, prie kurio, reikalui esant, nė negalėtų privažiuoti greitosios pagalbos automobilis. Žodžiu, atsirado liepos mėnesio numeryje aprašytos Annos likimo sesė.

Šie herojai ir nauja „Panelė“ jau laukia tavęs parduotuvių lentynose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis