Originalus stiliukas: mados blogerė pataria, kaip atgaivinti drabužius nebrangiais aksesuarais(FOTO)

Su „Panelės“ žurnalu aktyviai draugaujanti ir tiesiai iš Barselonos linkėjimus siunčianti mados blogerė Inga siūlo keletą naujų stiliaus idėjų. Kaip atrodyti originaliai, kad pavydėtų net Lady Gaga?

SUKNELĖ PLIUS SIJONAS

Nuo šiol gali sluoksniuoti šiuos du drabužius taip juos prikeldama naujam gyvenimui. Pradžioje žaisk su panašių spalvų ir tekstūrų drabužiais, o įsidrąsinusi maištauk kaip Inga, suderinusi smėlio spalvos sijoną ir dangaus vaizdais margintą suknelę, pirktą Bankoko turguje.

GARIŪNIŠKA STRIUKĖ PLIUS BATAI ŽUDIKAI

Hipsterių pamėgtos oversize tipo striukės atrodys kur kas puošniau, jei jas derinsi su galingais aukštakulniais ar dar geriau – platforminiais batais, kurie žiemą tipenant slidžiomis gatvėmis leis jaustis užtikrintai. Šią geltoną striukytę daug keliaujanti Inga įsigijo Ukrainos „Humanoje“ vos už 5 litus, tačiau ansamblyje su stilinga „ZARA“ kepure ir „Topshop“ batais mergina atrodo superpuošniai.

TURBANAS PLIUS GALINGI AUSKARAI

Nors plaukai - vienas didžiausių merginos turtų, kartais juos visai ne pro šalį paslėpti po įspūdingu turbanu. Tai kur kas įdomiau nei kepurė, jis optiškai padidina kaktą ir daro veidą pailgesniu, be to, priderinus maksi auskarus, gaunamas labai egzotiškas rezultatas. Ir tam tikrai nereikia milijonų – Inga šį blizgučiais apsipylusį galvos apdangalą pirko vos už penkis Lietuvos dėvėtų drabužių parduotuvėje, o auskarus-pipirus – už 20 Lt sumedžiojo Bankoko turguje.

Daugiau blogerės Ingos patarimų ieškok „Panelės“ žurnale.

Atsakyk į apačioje pateiktus klausimus ir laimėk 50Lt vertės čekį apsipirkti internetinėje parduotuvėje www.apatinukai.lt arba knygą „Gaminame natūralią kosmetiką su Uoga Uoga“. Nugalėtojas skelbsime vasario 1-ąją skiltyje „Konkursų nugalėtojai“.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis