Vaikinų lūpomos: po šių 5 merginų žinučių bėgtume nuo jų kiek kojos neša

Esame beveik įstikinusios - jei nors kartą vieną iš šių žinučių nusiuntei vaikinui, gero nesulaukiai. Vaikinai pripažįsta, jog yra net penki žinučių tipai, kurie labiausiai erzina ir atbaido nuo bet kokių ryšių su mergina. Stojame į žinučių rašymo universitetą ir pasimokome, ko siųsti vaikinui tikrai nederėtų!

Klausimų lavina. Dažniausiai merginos, nesulaukusios atsakymo į pirmąją siųstą žinutę, siunčia dar vieną klausimą, o vėliau - dar vieną. Tai - didžiausia daroma klaida SMS pasaulyje. Tiesiog išbandyk savo kantrybę ir išmok sulaukti atsakymo. Nekantrumas vaikinus labai erzina, todėl nenustebk, jei tavoji simpatija greitai pasišalins po tokių tavo žinučių.

Vaikinas ką tik į žinutę surašė kvietimą į pasimatymą, o tu tesugebėjai išlementi „OK“? Prastas ėjimas. Jeigu savo „Facebook“ būseną sugebi atnaujinti visa istorija, kaip su geriausia drauge kepėt pyragaičius, o pabaigoje dar ir nuotaiką atspindinčią dainą pritaikei, visuomet gali savo atsakymą pateikti ir ne vienu žodžiu.

Šypsenėlių lavina. Žinoma, visi mes mėgstame linksmas žinutes su šypsenėlėmis. Tačiau jei manai, kad jas reikia dėti po kiekvieno žodžio, kitaip niekas nesupras, kokia linksma asmenybė esi, tikrai smarkiai klysti. Todėl šypsenėlių kupinas sms keisk į kiek rimtesnes žinutes - taip turėsi šansą patraukti santūresnio ir rimčiau į santykius žvelgiančio vaikino dėmesį.

Neaiškumas. Žinutėmis sunku išreikšti savo jausmus (nebent naudoti daugybę „emojis“, kurių, tiesa, vaikinai ne itin mėgsta), todėl stenkis rašyti ir savo mintis reikšti aiškiai. Jeigu vaikinas tavęs ko nors paklausia, tarkim, ar tau būtų įdomu pamatyti naują filmą, o tu atsakai „gal“, vaikinas supras, kad tu niekur nenori su juo eiti, ir tiesiog mandagiai atsisakai.

Jeigu mėgsti savo žinutes paįvairinti tokiais žodeliais kaip „Laaabas“, „labutisss“, kuriuose mėgsti pridėti nereikalingų raidžių, tuojau pat nustok. Tokie žodžiai ekrane tik erzina! Mažybiniai žodeliai gal ir atrodo mieli, kai trokšti kažką paguosti ar

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis