Vaikino verdiktas: 10 savybių merginos, dėl kurios padaryčiau viską

Kartais atrodo, kad vaikinai ir merginos - lyg iš skirtingų planetų. Stengiamės vieni kitus suprasti, tačiau niekas kitas vaikinų nesupras taip, kaip artimiausi jų draugai. O kokį patarimą vaikinas vaikinui duotų, jei vienas jų išsiruoštų į rimtos merginos paieškas? Sužinok!

1. Ji nepriklausoma

Niekas nenori merginos, kurią reikia nuolat prižiūrėti. Kartais, pvz., jei jai buvo sunki diena darbe, gera būti tuo petimi, ant kurio ji gali išsiverkti, bet, jei ji negali be tavęs gyventi ir nuolat sekioja paskui tave, tuoj pradėsi jausti, kad ji tave „dusina“. Šis jausmas privers tave bėgti nuo jos kuo toliau.

Kita vertus, jei ji kada nors turėjo savo asmeninį gyvenimą ir asmeninę nuomonę, yra nepriklausoma tiek finansiškai, tiek emocionaliai ir sugeba mėgautis gyvenimu, kai jūs nesate kartu – nors, žinoma, tuo metu ji ilgisi tavęs – tuomet ji yra ideali mergina.

Savaitės skaitomiausi straipsniai

„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)
Vilniaus verslininkų dukra: džiaugiuosi, jei piniginėje turiu bent 20 litų(INTERVIU)
Tikrasis šių žvaigždžių amžius stebina(FOTO)

2. Ji protinga

Nesmagu būti tuo, kuris tau tai sako, bet tuščiagalvės rutina greitai nusibosta.

Vietoj to, kad jaustumeisi kontroliuojantis situaciją, turėsi nuolat bandyti išsiaiškinti, kas iš tikrųjų slepiasi už merginos bukų akių.

Protinga mergina nuolat tave stebins ir vers būti pasitempusiu. Ji neleis, kad ji tau nusibostų. Be to, malonu turėti apie ką pasišnekėti su savo mergina, o ne tik užsiiminėti pašėlusiu seksu.

3. Ji seksuali

Tarp tavęs ir tavo merginos turi būti seksualinis suderinamumas. Pavyzdžiui, jei tau patinka paprasti apatiniai, o jai prabangūs ir pūkuoti, tuomet tai - problema.

Jūs abu turite mąstyti panašiai arba bent jau ji turi norėti vilkėti seksualius aksesuarus, jei tai tau patinka.

Žinoma, tai nereiškia, kad ji iš karto turi žinoti viską, kas tau patinka, tiesiog tarp jūsų turi būti abipusė trauka ir jūs turite sugebėti atvirai kalbėtis apie savo seksualinius troškimus (arba mokėti duoti užuominas). Svarbu, kad miegamajame jūs suteiktumėte vienas kitam malonumą.

4. Ji graži

Žinau, ši savybė yra savaime suprantama, bet ji yra vis tiek svarbi. Puiki mergina norės gražiai atrodyti ne tik dėl tavęs, bet ir dėl savęs. Ji visuomet turi atrodyti gerai ir rūpintis savimi.

Tu didžiuojiesi, kai ji eina įsikibusi tau į parankę, tu grožiesi ja. Tai nereiškia, kad ji turi atrodyti kaip „Victoria's Secret“ modelis.

Atmink, kad kiekvienas skirtingai supranta grožį, taigi, jei manai, kad jos apvalus užpakaliukas ar išsitaršiusios garbanos yra gražu, reiškia tai - tiesa.

5. Ji gerbia tave

Tavo mergina turi gerbti tave. Tai reiškia, kad ji visuomet klausosi tavęs, net jei ji nesutinka su tuo, ką tu sakai. Ir, žinoma, ji nesistengia tavęs pažeminti arba kokiu nors būdu sumenkinti.

Puiki mergina niekada nekels viešų scenų tavo draugų ar šeimos narių akivaizdoje ir visada stengsis problemas išsiaiškinti tik tada, kai būsite dviese.

Jei ji tave gerbia, ji bet kokiose situacijose elgsis taktiškai ir diplomatiškai, o tai, be abejonės, yra nuostabu.

6. Ji leidžia tau būti vyru

Nesusidėk – kartoju – nesusidėk su mergina, kuri stengiasi priversti tave pusryčiams valgyti ožkos pieno sūrį ir vaisius bei reikalauja, kad atsisakytum vakarinių krepšinio žaidimų su draugais. Galiausiai tave nuo jos ims pykinti daug smarkiau, nei tu gali įsivaizduoti.

Ji turi suprasti, kad vyrai ir moterys yra skirtingi ir turi leisti tau būti savimi. Kaip ir tu neverti jos atsisakyti pasivaikščiojimų po parduotuves su draugėmis, taip ir ji neturi tikėtis, kad tu dėl jos atsisakysi vakarų su savo draugais.

7. Ji nėra zirzeklė

Nėra nieko blogiau už zirzeklę! Ideali mergina žino ir protingai pasirenka kovos būdą. Ji žino, kada pradėti pokalbį, o kada geriau nuleisti viską negirdomis. Tu nenori, kad mergina dėl kelių netyčia kriauklėje paliktų neplautų indų sukeltų audrą.

Vis dėlto, jei jūs gyvenate kartu ir tu visą naktį linksminiesi ir nepaskambini jai ir ji tau tai leidžia, tuomet tavęs laukia nemalonumai. Tai situacija, kurios niekas nepakęstų – net ir ideali mergina.

8. Ji sutaria su tavo draugais ir šeima

Ideali mergina ne tik padės tavo motinai virtuvėje, klausysis tavo tėčio istorijų ir leis laiką su tavo draugais, bet ir mėgausis tuo.

Ji tikrai stengsis pažinti ir pamilti svarbiausius žmones tavo gyvenime. Ji nevers tavęs atsisakyti savo draugų.

Ji paskatins tave ir tavo draugus išsivesti tavo brolį, kurį paliko mergina, pasilinksminti.

Dar daugiau, tavo draugai nevartys akių ir nesiskųs, kai praneši jiems, kad ji prisijungs prie jūsų po darbo (taip, tokių merginų tikrai yra!).

9. Ji myli tave

Jei turi merginą, kuri myli tave tokį, koks tu iš tikrųjų esi, o ne tokį, kokiu apsimeti ar kartais bandai būti, tu turėtum jos nepaleisti. Merginą, kuri nesistengia tavęs pakeisti, sunku rasti.

Žinoma, visos merginos turi truputį erzinančių įpročių, su kuriais turi taikstytis, bet, jei ji tikrai tave myli, ji sugebės priprasti prie tavo įpročių.

Kitas būdas įsitikinti, kad ji tikrai tave myli, yra stebėti, kaip ji į tave žiūri ir kaip kasdien su tavimi elgiasi. Jei jai, pamačius tave, neatima žado ir atrodo, kad jai nelabai rūpi, ką tu sakai, ji arba stengiasi vaidinti sunkiai pasiekiamą, arba tiesiog traktuoja tave, kaip dar vieną eilinį vaikiną.

Vis dėlto, jei netikėtas tavo pasirodymas ar skambutis pradžiugina ją, tuomet, be abejonės, ji myli tave.

10. Ji verčia tave norėti tapti geresniu

Baik maivytis... Bet kuris vaikinas, kuris turi idealią merginą, pasakys, kad ji verčia jį būti geresniu. Ji neturi nieko sakyti ar daryti: tiesiog taip yra.

Jei staiga pasijausi nesmagiai dėl to, kaip pasielgei su savo draugu, ar suprasi, jog nori išlaikyti ne tik save, tau vertėtų pagalvoti, kas tave verčia tai daryti. Galbūt meilė?..

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis