Vaikinai prisipažįsta - yra 5 dalykai, kurių mes negalime pakęsti

Vaikinai šį kartą tarė labai griežtus žodžius. Negalime to pakęsti - taip jie atsiliepia apie penkis merginoms būdingus įpročius bei savybes. Mūsų valiai, įsiklausyti į jų žodžius ar vis dėlto ne. Tačiau išgirsti visuomet smalsu!

Nuobodžių ir negatyvo kupinų merginų. Patikėkite, tokios merginos nereikia jokiam vaikinui. Taigi kuo greičiau tai suvoksite, tuo geriau. Tad vertėtų dažniau į savo gyvenimą sugrąžinti džiugesį ir optimizmą - juk verkdamos ir nuolat besiskųsdamos gadiname gyvenimą ne tik sau, bet ir kitiems. Atrasdama gyvenimo grožį kartu atrasi ir meilę.

Negebėjimas pasijuokti iš savęs. Pasijuokti iš savęs nesugebantys žmonės atrodo apgailėtinai. Ši taisyklė galioja ir merginoms. Visiems būdinga retkarčiais apsikvailinti, nukristi ar paprasčiausiai nusikalbėti. Tačiau nereikėtų to priimti rimtai ir verčiau į tai pažvelgti kaip į smagų nutikimą.

Kitų merginų apkalbinėjimas. Nepriklausomai nuo aplinkybių, tai visuomet siejama su nepakankamu pasitikėjimu savimi ir pavydu, kuris į paviršių veržiasi kandaus ir smulkmeniško elgesio pavidalu. Visa tai tikrai neatrodo patraukliai. Todėl jei apkalbi savo drauges, verčiau tai daryk negirdint savo vaikinui. Patikėk, vaikinams visai neįdomios šnekos iš serijos: ji padarė tą ir aną...

Nesiklausymas, ką sako kiti. Nors daugeliui turbūt tai kuo puikiausiai žinoma, vis dėlto vertėtų dar kartą akcentuoti, kad vyrai taip pat turi jausmus.Todėl manydama, jog vaikinui nereikia išsipasakoti ir atverti širdies, labai klysti. Jiems taip pat norisi pasišnekėti ir ne vien abstrakčiomis temomis. Todėl kartais patylėki ir įsiklausyki į vaikino sakomus žodžius.

Nagų kramtymas. Kažin ar visame pasaulyje pavyktų rasti bent vieną vaikiną, kurį žavėtų trumpi, nelygūs ir pažeisti nagai. Apskritai, šis įprotis vaikinams toks pat atgrasus kaip žiaumojimas ar keiksmažodžiai. Todėl stenkis jo kuo greičiau atsikratyti - ne vien dėl vaikinų, bet ir dėl to, jog taip darydama kenki nagams ir rizikuoji užsikrėsti bakterijomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis