Vaikinai atviri: jie to norėtų iš merginų

Būtent šių penkių dalykų vaikinai pasigenda merginose. Kodėl jos jų vengia? Jos drovisi? Kuklinasi? O gal paprasčiausiai neturi noro? Paskaityk, galbūt rasi ko dar nežinojai!

1. Fizinis kontaktas

Prisilietimai. Kai mergina paliečia vaikino bicepsus, paima už rankos ar nejučia savo koja užkliudo jo koją, vaikinas tai priima kaip puikų ženklą. Todėl neverta laikytis šaltos merginos pozicijos, parodyk daugiau jausmų.

2. Iniciatyvos rodymas

Vaikinams patinka merginos, kurios veikia, o ne vien reaguoja. Turėtum ir pati jam parašyti, pasidomėti, kaip jam sekasi.

3. Pakviesk jį į pasimatymą

Puiku, kai mergina pakviečia kažkur – išgerti kavos ar dar kažko. Tokio pasimatymo metu taip pat nevenk paslaptingų žvilgsnių, tiesaus akių kontakto ir kūno kalbos.

4. Negailėk komplimentų jo aprangai

Vaikinui patinka, kai jam mergina uždeda ranką ant peties ir sako: „Gražus švarkas“. Vaikinas žino, kad ji nori šio to daugiau - jai patinka su juo būti, be to, ji norėtų fizinio kontakto, pavyzdžiui, bučinio.

5. Nebijok bučiuotis

Jeigu mergina bučiuoja vaikiną, jam tai puikus ženklas. Bučinys sustiprina kontaktą, pagilina jį, be to, ypatingai atpalaiduoja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis