Turi rudas akis? Esi daugiau nei ypatinga

Rudos, tamsios akys dažnam asocijuojasi su gudrumu bei patrauklumu. Ne veltui sakoma, jog rudaakiai dažniausiai yra tobulos išvaizdos žmonės. Ir... tie, kurie gali labai lengvai apsukti aplink pirštą. Esi rudaakė ar pažįsti nemažai rudos akių spalvos savininkų? Tuomet bus įdomu paskaityti!

Rudaakės yra kur kas emocionalesnės ir empatiškesnės. Tyrimai rodo, jog merginos, turinčios rudas akis, geba geriau jausti kitus žmones ir jautriai reaguoti į įvairias situacijas. Tai joms padeda bendraujant su aplinkiniais ir stengiantis juos suprasti. Rudų akių savininkės laikomos supratingesnėmis ir draugiškesnėmis.

Rudaakės turi puikius socialinius įgūdžius. Kone visos rudaakės pasižymi kalbumu ir troškimu bendrauti, todėl joms nestinga draugų bei pažįstamų. Be to, jos labai socialios - neužsidaro tarp keturių sienų, yra be galo veiklios ir imlios naujovėmis. Tikros socialinės bitutės!

Rudaakės yra išmintingos. Nuo senovės teigta, jog rudų akių savininkės pasižymi neeiliniais protiniais gebėjimais bei talentais, todėl joms dažniausiai sekasi profesinėje srityje, jos atkakliai siekia tikslų. Rudaakės gudrios asmenybės, kurios nesuklys priimant gyvenimo sprendimus.

Rudaakės kur kas labiau traukia vyrišką lytį. Net nėra apie ką kalbėti - rudaakės visais laikais patraukdavo vyrišką lytį savo energija ir temperamentu. Daugelyje apklausų vaikinai įvarda, jog rudos merginų akys joms atrodo pačios gražiausios bei paslaptingiausios. Kažkas magiško!

Rudaakės linkusios dažnai įsimylėti. Kadangi tai emocingos asmenybės, joms visuomet reikia kažko naujo - ypač kalbant apie asmeninius santykius. Jos linkusios dažnai įsimylėti ir keisti partnerius. Dėl to jos nesijaučia nelaimingos - kai aplinkui sukasi tiek gerbėjų, kitaip ir būti negalėtų.

Rudaakės yra tvirtos. Tai stiprios asmenybės, turinčios tvirtas pozicijas ir jų besilaikančios. Rudų akių savininkai išsiskiria dvasine tvirtybe, nes nuo mažumės ugdosi principingumą. Be to, tai asmenybės, pasižyminčios disciplingumu bei punktualumu.

Rudaakės niekada nieko nedarys be reikalo. Jos apgalvos savo elgesį ir nepriims skubotų sprendimų, kurie galėtų sugriauti jų gyvenimus. Tai sparčiai mąstančios ir elgesį analizuojančios asmenybės, turinčios racionalų protą.

Rudaakės yra išvaizdesnės. Oficialiais tyrimais patvirtinta, jog rudų akių savininkės dažniausiai pasižymi dailia išvaizda ir skaistesne veido oda. Ko gero, pačią didžiausią įtaką daro jų akių grožis - jis nuostabus!

Rudaakės yra iniciatyvios. Jos ne tos, kurios lauks sudėjusios rankas. Jei ko visa širdimi norės, būtinai tai ir padarys. Jų nereikės skatinti ir motyvuoti. Tiesą sakant, būtent jos ir bus tos, kurios skatina bei verčia judėti pirmyn kitus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis