Tik nepriimkite visko rimtai, bet... šiais 3 mėnesiais gimę gali likti vieniši

Likimas lėmė, jog skirtingais metų mėnesiais gimusios turi individualių savybių rinkinį. Gimimo mėnuo neretai lemia ne tik bendras charakterio ypatybes, interesus, bet ir ateitį.

Nusprendėme pasigilinti į kiekvieną metų mėnesį gimusių žmonių apibūdinimą ir išsiaiškinti, kurį mėnesį gimusios, tikėtina, gali taip ir likti vienišos. Tai - jokiu būdu ne nuosprendis, tačiau būtent šiais mėnesiais gimusios pasižymi vienišių savybėmis.

BALANDIS. Balandžio mėnesį gimę asmenys turi tvirtus principus, vadovaujasi griežtais standartais. Jų nuomonės dažniausiai niekas nepakeis, galbūt todėl kuriant romantinius ryšius, šie žmonės suduria su priešprieša. Tarsi ir nori būti nuolankesni, trokšta rasti su partneriu abipusį sutarimą, ryšį, tačiau neretai vis dėlto laikosi savo pozicijos ir retai kada tariasi partneriu, ieško kompromisų. Tai žmonės, kurie geba ir gali mylėti, tačiau jiems paprasčiausiai sunku perprasti sėkmingas poras lydinčius veiksnius. Gali būti, jog balandį gimę arba liks vieniši, arba atras tą, kuris bus stipresnis už juos bei suvaldys jų neramų būdą.

Rugpjūčio mėnesį gimusios pasižymi nevaržomu laisvės troškimu. Laisvė bei nepriklausomybė yra pats svarbiausias faktorius, kuris lemia sėkmingą, anot rugpjūtį gimusių, gyvenimą. Galbūt todėl laisvę dievinantys asmenys nėra linkę įsipareigoti, juos tenkina nepriklausomi ryšiai, jiems nebūtinas visiškas suartėjimas, abipusis supratimas. Tai katinai, kurie vaikšto po vieną ir dažniausiai yra tuo patenkinti. Žinoma, kada nors ateis laikas, kai šie pagaliau pasiryš įsipareigojimams, bet didelė tikimybė, jog santykiuose jausis užspeisti, negalintys pasireikšti.

Lapkričio mėnesį gimusiems sunku suvokti, jog kažkas gali varžyti jų laisvę. Jie dievina žinojimą, jog yra nepriklausomi, todėl jiems ganėtinai sudėtinga išlikti poroje. Be to, jie turi intravertiškų savybių - jiems patinka leisti laiką vienumoje, labiau už naktinius klubus juos žavi ramesni laiko praleidimo būdai. Galbūt todėl jie turi atrasti itin panašų į juos žmogų - tiek interesais, tiek charakteriu, o tą padaryti nėra lengva. Tai unikalūs žmonės, kurie netrokšta bendrauti su kiekvienu ir dažniausiai nėra tie, kurie turi aibes pažįstamų. Visgi atradę savo sielos žmogų, tą, kuriuo gali betarpiškai pasikliauti bei pasikalbėti įvairiomis temomis, jie, tikėtina, gali simpatiją išvystyti į rimtesnį ryšį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis