Tavo planeta pagal gimimo dieną: pasakys daugiau nei Zodiakas

Daugelis tiki Zodiako ženklais, tačiau retai kas žino, jog dar tikslesnis charakterio, asmeneninių savybių bei trūkumų skirstymas yra pagal danguje išsidėsčiusias planetas. Kviečiame surasti savają gimimo dieną ir sužinoti, kokios planetos charakteriui priklausote. Tai atvers duris į tikrąjį savęs pažinimą!

Saulės charakteris (1, 10, 19, 28 dienos) Saulė simbolizuoja šilumą bei gyvybę. Šiomis dienomis gimę žmonės patys laimingiausi. Jie trykšta gyvenimo džiaugsmu ir neleidžia, jog kokios nors negandos jiems sukliudytų džiaugtis kasdienybe. Tai patys optimistiškiausi ir laisviausiai į gyvenimą žvelgiantys žmonės, kurie tiki, jog viską galima nugalėti pasitelkus šypseną ir geranoriškumą. Vis dėlto, tai be galo jautrūs ir giliai kritiką priimantys žmonės. Dažniausiai šios charakterio savybės jiems padeda atskirti, kurie žmonės iš jų tenori pasipelnyti, nes šio ženklo žmonės intuityviai jaučia blogus žmones. Tiesa, šio charakterio žmonėms būdingos nuotaikų kaitos bei nepastovumas santykių sferoje jie negeba sukurti ilgalaikių bei tvirtų santykių, nes nuolat galvoja, jog už kito kampo jų laukia kai kas geresnio.


Saulė, užtemimas
Saulė, užtemimas
Shutterstock


Mėnulio charakteris (2, 11, 20, 29 dienos) Mėnulis simbolizuoja periodiškumą, permainas, pokytį. Šie žmonės tikri chameleonai. Jie vienaip gali elgtis šeimoje, su draugais ar darbe ir visiškai kitaip likę vieni. Tai ganėtinai ramūs, tačiau be galo inteligentiški žmonės, kurie domisi juos supančiu pasauliu. Mėnulio charakterio žmonės labai vertina artimą ryšį ir nėra linkę išduoti. Išdavystė jiems tikrų tikriausias pragaras, tad jeigu pasijunta išduoti, daugiau į tą žmogų niekuomet nepažvelgia. Tiesa, mėnuliečiai turi ir tamsiąją pusę neretai juos aplanko pykčio priepuoliai, kurie gali sutrikdyti ir darniausius ryšius. Tai žmonės degtukai, kurie užsiplieskę gali pasakyti tai, kas geba įskaudinti kitus žmones.


Mėnulis
Mėnulis
Shutterstock


Jupiterio charakteris (3, 12, 21, 30 dienos) Jupiteris simbolizuoja dydį, garbę. Tai be galo garbingi ir neretai pernelyg išdidūs žmonės. Jie gali pasižymėti arogancija ar šaltumu, tačiau visuomet išliks klasiški ir pelnys vardą. Aplinkiniai į šią dieną gimusius žvelgia su pagarba, daugelis net norėtų būti panašūs į juos. Šią dieną gimę yra tikri karjeristai neretai linkę aukoti karjerą vietoj ramaus šeimyninio gyvenimo. Tai nuožmūs, protingi bei mąslūs žmonės, kurie kitiems dažnokai net kelia pavydą. Jų tamsioji pusė negebėjimas priimti kitų žmonių nuomonės. Dėl to jie labai dažnai nesutaria su aplinkiniais, konfliktuoja, ginčijasi.


Jupiteris
Jupiteris
Fotolia


Merkurijaus charakteris ( 5, 14, 23 dienos) Merkurijus simbolizuoja bendravimą, komunikaciją. Šiomis dienomis gimę žmonės - tikri bendravimo specialistai. Jie itin kalbūs, šnekūs, neretai mėgstantys apšnekėti. Apie juos sklinda pasakymas: neduok pavalgyti, duok pašnekėti. Merkurijaus charakterio žmonės geba išpešti iš žmonių naudą ir neretai tuo naudojasi tiek asmeninėje, tiek profesinėje srityje. Taip pat šio charakterio žmonės gerai išauklėti, kultūringi.


Merkurijus
Merkurijus
Shutterstock


Veneros charakteris (6, 15, 24 dienos) Venera simbolizuoja grožį, jausmą, meilę. Tai patys jausmingiausi ir labiausiai gamtos apdovanoti žmonės, kuriems neatsispiria niekas. Žavesys jų stiprioji pusė, nes jie geba sužavėti bet kurį priešingos lyties atstovą. Tai bendraujantys, malonūs, besirūpinantys išvaizda žmonės, kuriems svarbu, jog ir juos supantys aplinkiniai būtų panašūs. Todėl jie itin atsargiai renkasi žmonės, kurie juos supa. Visgi tai itin nuotykius bei avatiūras mėgstantys žmonės, kuriuos tai neretai gali parklupdinti.


Venera
Venera
Vida Press


Saturno charakteris (8, 17, 26 dienos) Saturnas simbolizuoja mąslumą, rimtumą. Tai itin rimto būdo žmonės, kurie nėra linkę tuščiažodžiauti ar kvailai juokauti. Dažniausiai tai gabūs studentai, puikūs darbuotojai bei geri šeimos nariai. Aplinkiniai dažnai teigia, jog Saturno charakterio žmonėms trūksta atsipalaidavimo, jie negeba juokauti. Vis dėlto už jų rimto paveikslo slypi kilnūs ir be galo atviri žmonės. Vis dėlto ne dažnam pavyksta prasibrauti į Saturno vidinį pasaulį, jie gana uždari.


Saturnas
Saturnas
Shutterstock


Marso charakteris (9, 18, 27 dienos) Marsas simbolizuoja judrumą, jėgą. Tai labai aktyvūs nuo prigimities žmonės, kurie taip pat yra be galo atletiški. Sėdėti vienoje vietoje ne jiems. Marso charakterio žmonės dažniausiai renkasi veiklas, kurios reikalautų energijos bei judrumo. Tai be galo elegantiški bei puikų stiliaus pojūtį turintys žmonės, kuriems labai svarbu jų išorinis pasaulis. Neretai Marso charakterio tipo žmonės gali pasirodyti pernelyg šalti, atsainūs, kategoriški. Tai ir yra jų blogosios savybės.


Marsas
Marsas
Shutterstock


Urano charakteris (4, 13, 22, 31 dienos) Uranas simbolizuoja ramybę, susikaupimą. Tai dažniausiai be galo kilnūs žmonės, kurie daugelį žavi vidine ramybe bei skleidžiama darna. Šio charakterio žmonės orientuojasi ne materialinius, o į dvasinius turtus ir nuolat tobulina savo vidinį pasaulį. Urano charakterio žmonės taip pat pasižymi kategoriškumu daugelyje situacijų. Jie ganėtinai užsispyrę ir turitys tvirtas pozicijas. Tai vienu atveju jiems kiša koją, kitu labai padeda.


Uranas
Uranas
Shutterstock


Neptūno charakteris (7, 16, 25 dienos) Neptūnas simbolizuoja laisvę, nepriklausomybę. Šiomis dienomis gimę žmonės labiausiai nepakenčia suvaržymų ir primestų jiems standartų. Tai laisvės pojūtį dievinančios asmenybės, kuriems didžiausias prioritetas laisvė. Nors aplinkiniai ganėtinai dažnai stengiasi suvaldyti ugningą Neptūno charakterių žmonių būdą bei pažaboti jų troškimą laisvai elgtis, šio charakterio žmonės ne tie, kurie leis, jog taip nutiktų. Vis dėlto laisvės išaukštinimas vienoje sferoje jiems itin pakenkia santykių. Pernelyg didelė meilė nepriklausomumui užveria jiems duris į ilgalaikius santykius.


Neptūnas
Neptūnas
Shutterstock


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis