Tavo likimą atskleis... tai, ką mėgsti piešti (FOTO)

Visi turi savo firminį piešinėlį, kurį dažniausiai piešia paraštėse. Koks yra tavasis? Žinok, jog tavo dažniausiai piešiamas piešinys gali labai daug ką pasakyti apie tavo lemtį, asmenybę bei santykį su kitais žmonėmis!

Širdutes. Meilės įrodymus piešiančios panelės labai mergaitiškos. Jos dievina šviesias spalvas ir visur mato gėrį. Liūdnos mintys jas aplanko retai ir gali būti, jog jos savo optimizmu labai traukia kitus žmones. Visgi vaikinai jas mato šiek tiek pernelyg užsisvajojusias, todėl kartais net pašiepia per dantį.

Saulytes, debesėlius, žvaigždutes ir kitus su dangumi susijusius objektus. Jei tave vilioja piešti dangų, reiškia ant žemės esi labai racionali. Tau nebūdingas skrajojimas padebesiais. Priešingai - nemėgsti plevėsų, nes ir pati tokia nesi. Tave labai erzina neatsakingi ir išsiblaškę žmonės. Esi ta, kuri iš vaikinų reikalauja labai daug.

Žmones. Žmones piešiančios merginos yra itin kruopščiai viską apskaičiuojančios, tvarkingos bei stilingos merginos. Jos domisi mada, stiliumi, dažniausiai mėgsta pasipuošti, atrodyti įspūdingai. Joms nebūdingas kuklumas ar drovumas. Pačioms pirmoms joms užkalbinti vaikiną - vieni juokai.

Skaičiukus. Įvairiausius skaičius užrašinėjančios merginos tikrai nėra tos, kurios gali pasigirti didele fantazija. Vis dėlto nuobodžios jos nėra. Tiesiog kartais joms pritrūksta sumanymų, ką veikti. Todėl jos dažnokai nuobodžiauja.

Įvairius neaiškius vaizdus. Ornamentai, bangos, linijos, apskritimai - jei esi neaiškių piešinukų valdovė, ko gero, turi labai lakią vaizduotę, esi kūrybinga. Tačiau vis dėlto pasižymi neatsakingumu bei nepunktualumu. Draugai tave laiko idėjų maišelių, kuris... idėjų įgyvendinti nemoka. Tau būtinai reikia kitų pagalbos.

Namus. Namus ar kitus statybos objektus piešiančios panelės yra ganėtinai racionalios asmenybės, kurioms patinka tikslumas ir aiškumas. Tai nereiškia, jog jų charakteris - sausas. Priešingai, jos dažnai pačios pirmos organizuoja veiksmą. Visgi jos turi vieną trūkumą - yra gana uždaros ir neprisileidžia žmonių iš karto.

Animacinių filmų herojus. Jei mėgsti piešti animacinių filmų herojus, tikėtina, jog esi dar ganėtinai vaikiška ir visai nesijauti būdama savame amžiuje. Visgi turi savo draugų ratą, su kuriuo gali jaustis it maža mergaitė ir tai tave ramina.

Savo parašus, vardą, pavardę. Jei nuolat vis pasirašai arba eksperimentuoji su savo vardu arba pavarde, tikėtina, esi kiek egoistiška. Giliai viduje visuomet nori kontroliuoti situaciją, ją valdyti. Taip dažnai prarandi nemažai draugų, nes jiems pradeda atsibosti tavo valdingas būdas.

Gyvūnus. Katė, šuo, zuikutis ar pelytė - jei tokie gyvūnai dažniausiai atsiranda popieriaus lape, tikėtina, jog esi geros širdies mergina. Jauti malonumą galėdama pagelbėti kitiems. Tiesa, kartais jautiesi neįvertinta, nes dažnai pagelbėjusi kitiems vėliau iš jų nesulauki to paties.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis