Tavo gimimo data nulems, kokia profesija tau skirta

Artėjančio profesijų pasirinkimo maratono vieni laukia su džiugesiu, kiti su nerimu širdyje. Nors daugelis jau ankstyvoje paauglystėje žino, kuo norėtų būti suaugę, nemaža dalis dvejoja ir klaidžioja pasirinkimų kelyje.

Ar niekada nepamąstei, jog tau tinkamą profesiją nusako tavo gimimo data? Jei ne, suskubk skaityti - tai, kokiu laiku gimei, gali nusakyti, kuo tau verta užsiimti.

(sausio 2-11 d. ir liepos 5-14 d.) - tinkamiausia profesija reklamos srityje. Puikiai išmanai reklamos subtilybes, domiesi reklamos pasaulio naujovėmis. Be to, esi kūrybinga ir puikiai susitvarkai su paskirtomis užduotimis.

(sausio 12-24 d. ir liepos 15-25 d.) - tinkamiausia profesija meno srityje. Turi menininkės gyslelę, tik retai kada ją lavini. Tau vertėtų lankyti tapymo ar lipdymo kursus, jog tobulintum save.

(sausio 25 d – vasario 3 d. ir liepos 26 d – rugpjūčio 4 d.) - esi tiksliukė, todėl būtum puiki ekonomistė. Tave traukia viskas, kas susiję su skaičiais ir matematika. Bandyk darbintis banke ar draudimo įmonėje.

(vasario 4-8 d. ir rugpjūčio 5-13 d.) - tiesiog dievini keliones, todėl tau kuo puikiausiai tiktų darbas, susijęs su kelionėmis. Būtum profesionali gidė - kuo puikiausiai pristatytum svečią šalį, be to, esi gabi užsienio kalboms.

(vasario 9-18 d. ir rugpjūčio 14-23 d.) - esi aistringa kulinarijos gerbėja. Todėl kuo puikiausiai save įsivaizduoji virėjos darbe - tau patinka ruošti maistą, o virtuvėje sukiesi tarsi vijurkas.

(vasario 19-29 d. ir rugpjūčio 24-rusėjo 2 d.) - tavo sritis mada. Lažinamės, jog jau senokai svajoji apie dizainerės ar stilistės duoną. Suskubk plėsti pažintis - jos šiame darbe labai svarbios.

(kovo 1-10 d. ir rugsėjo 3-12 d.) - tinkamiausia sritis administravimas. Esi komunikabili, greitai orientuojiesi, esi gabi užsienio kalboms. Negalėtum dirbti monotoniško darbo.

(kovo 11-20 d. ir rugsėjo 13-22 d.) - tinkamiausia sritis medicina. Nuo pat vaikystės jautei norą pagelbėti kitiems, be to, nebijai kraujo ir esi iš tų, kurios yra pasiryžusios daug mokytis.

(kovo 21 d.) - tinkamiausia sritis žurnalistika. Esi ta, kuri nebijotų pakalbinti net prezidentės, be to, esi be galo komunikabili ir sumani. Nuo pat vaikystės mėgsti rašyti, be to, svajoji apie savo knygos išleidimą.

(kovo 22-31 d. ir rugsėjo 23-spalio 3 d.) - tau vertėtų pasidomėti apie socialinę sritį. Puikiai komunikuoji su žmonėmis, be to, tau svarbus ryšys su kitais, nori pagelbėti, negaili kitiems patarimų.

(balandžio 1-10 d. ir spalio 4-13 d.) - kadangi tau patinka ramybė, puikiai save atrastum bibliotekininkės profesijoje. Knygų skaitymas tave ramina, o nuolatinis buvimas knygų apsuptyje tave žavėtų, gerai nuteiktų.

(balandžio 11-20 d. ir spalio 14-23 d.) - save atrastum renginių organizatorės profesijoje. Turi puikius organizatorės įgūdžius, mėgsti lyderiauti, turi tvirtą charakterį. Renginiai - tavo stiprioji sritis, visuomet pirma sužinai apie karčiausius vakarėlius tavo mieste.

(balandžio 21-30 d. ir spalio 24- lapkričio 2 d.) - ar niekada nepamąstei apie masažuotojos profesiją? Gimimo data teigia, jog turi tvirtas rankas, be to, tave domina grožio, medicinos sritis.

(gegužės 1-14 d. ir lapkričio 3-11 d.) - būtum puiki psichologė. Moki išklausyti, negaili patarimų, be to, tave domina literatūra, susijusi su psichologija, todėl kuo puikiausiai atsiskleistum psichologės amplua.

(gegužės 15-24 d. ir lapkričio 12-21 d.) - būtum puiki rašytoja. Ar niekad nepagalvojai apie rašymą? Turi talentą rašyti, tik paprasčiausiai neatrandi laiko jį išlaisvinti. Skirk daugiau laiko buvimui su savimi, tobulink rašymo įgūdžius, daugiau skaityk.

(gegužės 25 d. – birželio 3 d. ir lapkričio 22 d. – gruodžio 1 d.) - tavo sritis - sportas. Būtum puiki sporto trenerė, todėl tau belieka stiprinti fizinį pajėgumą ir mokytis įtaigos. Juk privalėsi motyvuoti pasirengusius sportuoti!

(birželio 4-13 d. ir gruodžio 2-11 d.) - tinkamiausia tau - grožio sritis. Esi ta, kuri domisi grožio pasaulio naujienomis, todėl galėtum tapti puikia kosmetologe ar kirpėja. Ar tai ne svajonių darbas merginai?

(birželio 14-23 d. ir gruodžio 12-20 d.) - tinkamiausia sritis - vaidyba. Turi aktorės talentą, nes esi drąsi, raiškiai, aiškiai kalbi ir visiškai nebijai scenos. Tiesa, esi linkusi nerti į nuodėmių sūkurį ir pasiduoti blogiems įpročiams. Atmink - su profesija tai nesuderinama.

(birželio 24 d.) - dievini fotografuoti, todėl būtum perspektyvi fotografė, kuri neprilgytų niekam. Tiesa, turi įsiminti - šioje srityje daugybė konkurentų, todėl turėtum pasistengti, jog nesijaustum nukonkuruota.

(birželio 25 d. – liepos 4 d. ir gruodžio 23 d. – sausio 1 d.) - ar niekada nepamąstei apie policininkės karjerą? Tavo gimimo data teigia, jog esi puikiai fiziškai pasirengusi ir nejauti baimės, todėl būtum narsi saugumo sergėtoja.

(rugsėjo 23 d.) - tau vertėtų daugiau pasidomėti apie maisto pramonę. Būtum puiki maisto pramonės technologė, mat puikiai nusimanai etiketėse ir tau svarbi maisto kokybė.

(gruodžio 21-22 d.) - tavo talentas slypi vadovavime. Puikiai gebi vadovauti kitiems ir esi puiki lyderė, tad kad ir kur eitum, tau vertėtų žinoti - anksčiau ar vėliau vadovausi skyriui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis