Štai tie 5 dalykai, kurių vaikinai niekad nepastebi, nors mums atrodo kitaip

Vos susipažinus su vaikinu kiekvienas menkiausias trūkumas paverčiamas didžiuliu kompleksu. Nėra ko gūžtis - vaikinai teigia, jog šių, mums ITIN svarbių dalykų net nepastebi. Deja, dėl kai kurių nepastebėtų dalykų labai gaila...

Naujų batų ar rankinių. Yra vaikinų, kuriems drabužių stilius yra lygiai toks pat aktualus, kaip ir merginoms, tačiau vaikinai dažnai savo spintose turi mažiau drabužių. Galbūt jie į apsipirkimą žiūri racionaliau, galbūt tiesiog moka atsipirti ar turi stiprią valią nepasiduoti pardavėjų įtikinėjimams. Todėl kartais panelės stebisi: na, kodėl jis nepastebi mano naujų batų? Nesvarbu, jog nauji batai yra ko ne identiški tiems, kuriuos avėjo anksčiau. Tas pats ir su rankinėmis. Vaikinai yra linkę kur kas labiau pastebėti naują palaidinę ar džinsus, o štai tavo draugė, ko gero, pastebės ir tai, jog nusipirkai naują rankinę.

Mums, panelėms, truputį ataugę plaukeliai gali kelti diskomfortą ir baimę, jog kažkas iš aplinkinių pamatys plaukelius. Vis dėlto vaikinai, jei tai nėra Miley Cyrus pažastų gaurai, vargu, ar pamatys, jog kelias dienas pamiršai skusti kojas. Viskas priklauso nuo tavo pačios savijautos, tačiau nuolatinis plaukelių šalinimas ir tau pačiai bus į naudą.

Ne vaikinų akims pastebėti, jog pakeitėme savo blakstienas ilginantį tušą į tankinantį, todėl vaikinai retai kada pastebi, jog naudojame naujas makiažo priemones. O visa lūpų dažų ar blizgių spalvų paletė jiems sukeltų tik galvos skausmą... Retai kada vaikinai pastebi ir skaistalus ar maskuojančią pudrą ant mūsų veido (žinoma, kai pudra nėra užtepta tonomis).

Jei tai ne plunksnos ant galvos, labai maža tikimybė, jog vaikinas pastebės tavo naujus auskarus ar grandinėlę. Vaikinai yra linkę vertinti stiliaus visumą, todėl į naujas detales dažnai paprasčiausiai nekreipia dėmesio. Kita vertus, jei tavo vaikinas yra tas, kuriam stiliaus pojūtis yra artimas, gali būti, jog sulauksi komplimentų dėl naujų papuošalų.

Jei šukuosenos pakeitimas nėra drastiškas ir labai rėžiantis akį, vargu, ar vaikinas pastebės pakirptus tavo plaukų galiukus ar tai, jog plaukus pamarginai sruogelėmis. Kad ir kokia laiminga išėjai iš kirpyklos, nepyk ant savo vaikino, jei šis nepagiria tavo naujos šukuosenos - jie net ir labai stengdamiesi neįžvelgia šukuosenos skirtumų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis