Šiuos 4 vardus turinčioms merginoms labiausiai sekasi meilės srityje

Tėvai, prieš duodami vaikui vardą, dažniausiai pasidomi vardo kilme, reikšme bei su vardu suteikiamomis savybėmis. Jei norima, jog atžalą lydėtų ne tik sėkmė, bet ir laimė meilės bei jausmų fronte, vertėtų jai suteikti vieną iš šių vardų. Radai savo vardą sąraše? Vadinasi, tavasis meilės frontas buvo ir bus šviesus. O jei kol kas nesulaukei savosios sėkmės, ji, tikėtina, laukia ne už kalnų.

Milda. Milda - pats romantiškiausias ir labiausiai meilę traukiantis merginos vardas. Mildos vardu buvo vadinama senovės lietuvių meilės, santykių bei vestuvių deivė. Buvo teigiama, jog deivė Milda globojo visus vienišus žmones ir padėdavo jiems susirasti antrąją pusę. Tiesa ta, jog Mildos vardo kilmė ir asmenybėms perduoda santykių sėkmę. Daugelis Mildų jau nuo pat vaikystės kuo puikiausiai gali nupiešti būsimų tuoktuvių scenarijų, todėl kuo aiškiausiai įsivaizduoja šalia savęs esantį partnerį. Į daugelio Mildų gyvenimus meilė žengia labai anksti - jos žmonomis bei mamomis tampa palyginus ankstyvame amžiuje. Tiesa ta, jog Mildų energetika be galo stipri - jos labai traukia priešingą lytį, todėl ateityje gali rinktis net iš kelių partnerių. Be to, visos Mildos iš prigimties rūpinasi savimi, teikia didžiulį dėmesį išvaizdai, todėl priešingą lytį traukia it magnetas.

Liepos vardas yra vedinys iš lietuviškojo, visiems puikiai žinomo medžio pavadinimo “liepa”. Liepa taip pat oficialiais duomenimis yra pats populiariausias lietuviškas vardas. Liepos merginos - ypatingos. Dar senovėje tikėta, jog liepos medis yra meilės bei jausmų simbolis, todėl kadaise pasimatymai merginoms buvo skiriami būtent prie šio medžio. Liepos - itin jausmingos asmenybės, kurios tiesiog spinduliuoja moteriškumą bei eleganciją. Nuo pat jaunų dienų Liepos augo apsuptos vyriškosios lyties dėmesiu, nes vardas joms dovanojo jei ne nuostabią išvaizdą, tai gebėjimą su vaikinais elgtis taip, jog šie jomis žavėtųsi. Vis dėlto Liepos labai atidžiai pasirenka savo gyvenimo partnerius ir toli gražu ne su kiekvienu pradeda kurti ryšius. Tai vienos atsargiausių merginų, kurioms nėra lengva įsileisti vaikiną į gyvenimą, tačiau kai tai padaro, sukuria ilgalaikius, tvirtus bei pasitikėjimu grįstus santykius.

Giedrės vardas yra vedinys iš lietuvių kalbos žodžio giedra. Kadangi šis vardas taip pat reiškia tyrumą, šviesumą, jausmingumą bei mielumą, beveik visos Giedrės be išimties yra optimistiškos bei linksmos. Kas labiausiai traukia priešingą lytį? Būtent šios savybės, o ne graži išvaizda. Giedrės - žinančios, ko nori gyvenime ir pasiryžusios tai gauti. Gal todėl Giedrėms taip sekasi santykių sferoje, jos nesimėto ir neeksperimentuoja. Kuo puikiausiai žinodamos savo idealą jos dažniausiai siekia jo ir... joms pasiseka! Galbūt tą lemia sėkmė, gal - puiki karma, tačiau didelė tikimybė, jog Giedres santykių sferoje globoja joms suteiktas nuostabus vardas. Na, ar rasime Giedrę, kuri nuolat patiria meilės kančias? Vargu.

Faustos vardas kilęs iš lotynų kalbos žodžio, reiškiančio laimė, sėkmė, švelnumas. Faustos - iš prigimties šarmingos asmenybės, kurios savo charizmatiškumą panaudoja siekiant savų tikslų. Vienas jų - geidžiamas partneris, kurio pasiekimui Faustos pasitelkia visas įmanomas priemones. Faustos yra tos, kurioms visi keliai atviri. Ypač, į vaikinų širdis. Jos geba ne tik puikiai flirtuoti, bet ir žavėti sava išmone, intelektualumu bei puikia iškalba. Tai vienos intelektualiausių merginų, kurios savo protiniais gebėjimais dažniausiai sužavi priešingą lytį. Ir, beje, yra linkusios kurti ilgalaikius santykius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis