Šias tiesas apie vaikinus turėtų žinoti kiekviena

Viskas, gana spėlioti apie tai, kas slypi vaikinų galvose! Atskleidžiame tau keturis pagrindinius dlaykus, kuriuos turėtum žinoti apie vaikinus...

1. Žinutės jam nesvarbios (tau irgi neturėtų būti svarbios).

Šiais laikais merginos nepaliauja sukti galvos dėl žinučių telefonu – kodėl iš pradžių jis dažnai rašydavo, o paskui staiga ėmė retai rašyti, ilgai neatsako. Mesk iš galvos tokias mintis. Žinutės vaikinams dažniausiai nėra esminis dalykas - daug vertingesnis jiems gyvas susitikimas su tavimi. Todėl jei nori nuolatos sms`intis, žinok, jog vaikinui tai gali tapti tikra kančia.

2. Jie nori padaryti jus laimingas, tik ne visada žino, kaip tai padaryti.

Tvirtai atsisėsk ant kėdės, kad nenugriūtum išgirdusi – vaikinai nori padaryti merginas laimingas. Tikrai taip. Tačiau neretai jie paprasčiausiai neranda būdų, kaip tai padaryti. Gal kalta kūrybiškumo stoka, gal nenoras pasirodyti pernelyg romantišku (patikėk, būna ir tokių atvejų),

3. Bijodamas tavęs netekti, jis bet ko atsisakys.

Ar tai būtų įtempta darbotvarkė, ar atsakingas darbas, ar skaudi praeitis – visa tai akimirksniu tampa nereikšminga, jei jam atrodo, kad gali tave prarasti. Jei vaikinas iš tiesų myli merginą, jis padarys viską, kad būtų su ja ir ją susigrąžintų. Todėl nenustebk, jei kažkada tau gėles dovanojęs ir mielus žodžius kalbėjęs švelnusis vaikinas tapo tikru atakuotoju - net ir švelniausio būdo vaikinai pasikeičia, jei supranta, kad tuoj tavęs neteks.

4. Visada daugiausia nerimo jiems kelia baimė prarasti laisvę.

Kad būtumėt laimingos ir geriau suprastumėt vaikinus, pasakysiu nevyniodama į vatą – vyrai labai bijo prarasti laisvę. Dažna mergina tik ir tetrokšta kuo greitesnio vaikino supančiojimo, tačiau tai darydamos klysta, mat vaikinai, pajutę spaudimą, bėga kuo toliau. Todėl verčiau įvykių neskubinti ir pasistengti leisti viskam klostytis natūraliai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis