Požymiai, kad tavo geriausia draugė - lyg sesutė, kuriuos niekada neturėjai

Visada svajojai apie seserį, tačiau likimas nelėmė tau jos turėti? Kaip gerai, jog gyvenimas dovanojo geriausią draugę, kuri tau atstoja pačią artimiausią seserį! Štai ir požymiai, kad turi geriausią draugę, prilygstančią sesutei.

Ji pati atkakliausia tavo like`intoja

Jei kas yra toks kruopštus like`intojas, tai tik tavo sesutė arba... geriausia drauhė. Socialiniuose tinkluose pro jos akis neprasprūsta nė viena tavo nuotrauka ar įrašas. Visuomet sulauki paspaudimo patinka, tad gali gyventi ramiai - turi niekuomet nepailsiančią gerbėją.

Tu žinai, į ką kreiptis vidurnaktį

Kai griūva santykiai, kai norisi kartu pasijuokti stebint romantinį filmą, pašnekėti apie orą ar rimtesnius dalykus. Tai ta draugė, kuri, net neabejoji, visuomet pakels ragelį ar atvers duris. Tokių žmonių neturi ir negali būti daug - tik ji viena. Ji viena supras iš pusės žodžio ir nutikus kam nors, kas sudrebins tavo vidinį pasaulį, kantriai išklausys, reikiamu metu patylės arba pralinksmins.

Būdama šalia to žmogaus nebijai nuklysti į lankas

Visi mes kartais tai darome. Dėl smagumo, dėl nuovargio, dėl paprasčiausio žioplumo - veptelime tai, kas daugeliui gali nuskambėti didžiausia pasaulio nesąmone. Nors prie nepažįstamų ar menkai pažįstamų žmonių vengiame kalbėti neracionalius ar nepagrįstus dalykus, tik šeimoje arba prie geriausios draugės atsipalaiduojame ir nebijome būti savimi.

Tu ir tavo geriausia draugė turite nuostabių prisiminimų iš praeities

Ne dirbtinės šypsenos ir paskalos draugystę daro tvirta - tai prisiminimai, kurie neišdyla iš atminties ir bėgant laikui vis sugrįžta. Jei su geriausia drauge turite aibes prisiminimų, apie kuriuos pagalvojus kyla šypsena, vadinasi, esate sutvertos viena kitai.

Kažkam gali pasiskųsti dėl menkniekio

Tiesiog draugams dažniausiai vengiame skųstis ir pasakoti tai, kas mus skaudina ar erzina. Geriausias draugas yra žmogus, kuris tave pažįsta taip gerai, kaip ir tu pati, todėl tau nėra gėda jam pasiskųsti ir galbūt net sugadinti jo nuotaiką pesimistinėmis mintimis. Jei tau šiuo momentu sunku, jis turi tai suprasti, nes žino, jog pastatęs save į tavo vietą sulauktų tokio paties atsako.

Net ir būdama toli, bendrauji su geriausia drauge

Nesvarbu, kiek kilometrų jus skirtų, jūs visuomet stengiatės palaikyti ryšį ir komunikuojate internetiniu būdu. Neįsivaizduotum savo gyvenimo be jos, todėl net ir būdama kelionėse ar išvykusi į užsienį uždarbiauti ar mokytis, visada jai praneši, kaip sekasi. Lygiai taip pat elgtumeisi, jei turėtum sesutę.

Viena su kita jūs galite komunikuoti nepasakiusios nė žodžio

Gali ja ne tik visokeriopai pasikliauti, bet ir kartu su ja visiškai atsipalaiduoti, pamiršti visus rūpesčius. Būtent todėl su geriausia drauge gera ir tylėti, ypač tuomet, kai abi jaučiatės pavargusios. Jei turėtum seserį, kartu su ja būtų taip pat gera ir kalbėti, ir tylėti.

Tu jautiesi išklausyta

Išklausymas - svarbiausias rodiklis, jog tave supa geriausia draugė. Tikra draugas visada supranta, kada tau reikia išsipasakoti, ir mielai išklauso neteisdamas ir nekritikuodamas. Jokios kritikos, jokios priešpriešos, jokių prieštaravimų - jei draugystė tikra, artimiausia draugė tave parems ir palaikys kad ir kokia dvejopa situacija bebūtų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis