Pati geriausia draugė, kurią gali turėti, gimė būtent šį mėnesį!

Su kokiais žodžiais pirmiausiai asocijuojasi geriausia draugė? Tikriausiai pirmiausia su nuoširdumu, gerumu, gebėjimu išklausyti ir iš širdies pasilinksminti. Puikiausia tai, kad gimusi šį mėnesį mergina savyje talpina ne tik šias, bet ir daugybę kitų puikių asmeninių savybių, kurios reiškia tik viena: TAI PATI GERIAUSIA DRAUGĖ ŽEMĖJE.

Ir koks gi yra mėnuo, kurį gimusios merginos laikomos pačios draugiškiausios ir šilčiausios? Sakoma, jog RŪGPJŪTĮ gimusios merginos - pačios nuoširdžiausios draugės, kokios tik gali būti. Dažniausiai jos turi net ne po vieną geriausią draugę ir tai visai nestebina! Ypač, paskaičius, kokios gi jos kaip draugės.

Puiku tai, jog rugpjūtį gimusios priima kiekvieną žmogų tokį, koks jis yra, todėl šio mėnesio atstovės toleruoja įvairiausius žmonių tipus. Rugpjūtį gimusioms nerūpi jų draugų finansinė padėtis ir nė motais, ką vakarėlyje šie prisišnekėjo vakar. Tai be galo tolerantiškos asmenybės, kurios sugeba įžvelgti kiekvieno žmogaus unikalumą.

Rugpjūtį gimusios nuostabios draugės dar ir dėl to, jog pavydas jų gyvenime paprasčiausiai neegzistuoja, o tai svarbus faktorius, lemiantis ilgą moterišką draugystę. Jos tikriausiai net neturi laiko pavydėti - kadangi yra tokios užimtos, o jų gyvenimas sukasi it karusėlė, pavydo jų gyvenime nė kvapo.

Dažniausiai rugpjūtį gimusių draugės puikiai žino, į ką kreiptis vidurnaktį. Kai griūva santykiai, kai norisi kartu pasijuokti stebint romantinį filmą, pašnekėti apie orą ar rimtesnius dalykus. Tai ta draugė, kuri, net neabejoji, visuomet pakels ragelį ar atvers duris. Tokių žmonių neturi ir negali būti daug - tik ji viena. Būtent rugpjūtį gimusi supras iš pusės žodžio ir nutikus kam nors, kas sudrebins tavo vidinį pasaulį, kantriai išklausys, reikiamu metu patylės arba pralinksmins.

Rugpjūtį gimusios, kad ir kokį sunkų laikotarpį išgyventų, visuomet yra linkusios išlikti pozityvios ir net stengiasi padėti kitiems, kai joms pačioms yra nelengva. Nors jos - preciziškos ir smulkmeniškos, jos niekuomet šių savybių neiškels aukščiau visko ir nepademonstruos draugėms.

Na, ar dar reikia įrodymų, jog jos - pačios geriausios draugės iš visų turimų?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis