Paprastas veiksmas, paverčiantis tave patrauklesne

Kaip manai, kokį merginų bruožą vaikinai laiko patraukliausiu? Šypseną? Akis? Figūrą? Pasirodo, vaikinai gali nuspręsti, ar mergina jiems patraukli, jos net nematydami! Sakot, neįmanoma? Pasirodo, vaikinai vos išgirdę merginos balsą gali nuspręsti, ar norės su ja tęsti pažintį, ar ne.

Pensilvanijos valstijoje (JAV) esančio „Albright College“ mokslininkai atliko tyrimą, kurio metu bandė nustatyti, kiek įtakos flirtui mūsų balsas. Jie atrinko 40 studentų (20 merginų ir tiek pat vaikinų), kurie turėjo skaičiuoti nuo 1 iki 10 naudojant savo įprastą balsą ir stengiantis kalbėti kuo seksualiau.

Kiti 40 studentų klausėsi šių įrašų ir įvertino, kurie balsai jiems skambėjo patraukliausiai. Paaiškėjo, kad merginas ne itin žavėjo vaikinai, besistengiantys pakeisti savo balsą, natūralius balsus jos įvertino geriau. O štai vaikinams, pasirodo, merginų gudrybės patinka: lėčiau nei įprastai ir žemesniu balsu kalbančias merginas jie vertino geriau. Kai merginos stengėsi pakeisti savo balsą, vaikinai joms skyrė vidutiniškai 4.29 balo (iš 7), o kai kalbėjo savo natūraliais balsais - 3.45 balo.

Tai kodėl balsas - toks svarbus renkantis partnerį? Pasirodo, kad mes nesąmoningai keičiame savo balsą tam, kad pasiektume skirtingus rezultatus, taip pat pastebime ir skirtumus kitų žmonių balsuose. Girdėdami žmogaus, kurio nematome, balsą, galime nuspėti, kokio jis amžiaus, koks jo sudėjimas, o tai - svarbūs veiksniai, lemiantys, ar norėsime su tuo žmogumi pažintį tęsti.

Tačiau nereikėtų galvoti, kad vaikiną suviliosi bandydama balsu kopijuoti žemą aktorės Scarlett Johansson balsą, jam tikrai svarbiau ką, o ne kaip sakai. Todėl nesistenk nuolat galvoti apie savo balso skambesį, geriau stenkis papasakoti ką nors įdomaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis