O, ne. Šie 10 sapnų sieja vien nelaimes - būtinai juos įsidėmėk!

Vasaros sezonu taip norisi pailsėti, puikiai išsimiegoti ir atsikelti žvalioms. Galėtume vien miegoti ir miegoti... Prasmingai miegoti. Sapnai, kuriuos regime miego metu, gali net tik atnešti puikių (o galbūt ir ne itin) vaizdinių, bet ir įspėti apie gresiančius pavojus. Šie dešimt sapnų vieni dažniausiai pasitaikančių ir reiškiančių pavojingą lemtį.

Oro uostas. Vasara - kelionių metas, tad nenuostabu, jog daugelio mūsų sapnuose atsiranda kelionių motyvai. Visgi žinok - jei susapnavai oro uostą, realybėje gali grėsti ne malonūs įspūdžiai, o ginčai bei nesutarimai. Ypač su tais, kuriuos labiausiai myli - draugais, artimaisiais, mylimaisiais. Pats blogiausias ženklas, kuomet sapne regi save skubančią į oro uostą, tai gali reikšti pasirodančią įtampą, nerimą.

Musės. Šie mūsų šalyje dažnai pasitaikantys vabzdžiai sapnuose gali reikšti ne teigiamybes, o visiškai priešingus dalykus. Pavyzdžiui, sapnuoti musių būrį reiškia priešų antplūdį, trukdančią, zyziančią musę - gresiančią nervų ligą, o štai sapne matyti musę, įkritusią į patiekalą ar gėrimą - ateinančius vargus, į kuriuos papulsite per savo neapdairumą.

Cirkas. Regėti spane motyvus, susijusius su cirko - cirko artistus, gyvūnus, dekoracijas ir t.t., reiškia tik viena - artėja nemenka nelaimė. Cirkas taip pat gali reikšti artėjančius finansinius nuostolius dėl jūsų pačių aplaidumo ar aplinkos veiksnių, todėl susapnavus cirką patariama atidžiau žvelgti į finansus.

Nėštumas. Jei sapanuoji, jog esi nėščia, tai toli gražu nereiškia besibeldžiančios naujos gyvybės. Nėštumas sapne reiškia, jog visai greitai tave ir tavo mylimą žmogų užklups nesutarimai, kils ginčų, kurie net gali privesti iki skyrybų. Dar viena šio sapno reiškmė - aplinkinių gėda, kurią teks patirti greitu metu.

Pelė. Jei sapne regėjai pelę, tau gali grėsti draugų išdavystė arba draugystė, kuri yra nenuoširdi, netikra. Pelės daugelyje sričių nėra teigiamumo skleidėjos, ne išimtis ir sapnai. Jei sapnuose regi daug pelių, tave gali greitai skaudžiai apkalbėti, galbūt net būsi pažeminta žmonių.

Ragana. Sapne regėti būtybę, panašią į raganą, gali reikšti, jog šiuo metu verčiau reikėtų pabūti namuose, vengti triukšmingų susibūrimų, mat jie gali lemti nelaimes, vagystes. Reikėtų vengti vietų, kuriuose apstu žmonių, rinktis kiek ramesnes kompanijas. Susapnavus raganą vertėtų elgtis protingai ir nerizikuoti.

Cukrus. Susapnavai saldų sapna, kuriame regėjai cukraus motyvą? Kur kas labiau sielą raminantis sapnas nei gaudynės ar muštynės, tačiau žinok, jog cukraus simbolis, deja, nieko gera nežada. Cukrus reiškia, jog aplink tave sukasi klastūnai - tie, kurie meilai šypsosi, tačiau progai pasitaikius durtų tau peilių į nugarą. Būk atsargi ir susapnavusi cukraus motyvą su aplinkiais elkis atsargiau, būk budresnė.

Šviesiaplaukis vaikinas ar mergina. Jei sapne regite ar galbūt net palaikote kontaktą su šviesiaplaukiu ar šviesiaplauke, realybėje jums grėsti išdavystė arba skaudi meilė. Šviesiaplaukė asmenybė reiškia, jog meilės sferoje gana greitai patirsite nusivylimus, skaudulį ar net visišką fiasko.

Dūmai. Jei sapne regi dūmus, reiškia, jog aplink tave sukasi žmonės, kurie nelinki tau gero. Dūmai simbolizuoja skaudžią išdavystę, aplinkinių negeranoriškumą, pavydą bei užslėptą pyktį, todėl sapnuoti dūmus toli gražu nėra pats geriausias ženklas.

Tulpės. Jei sapne matomos tulpės, nesvarbu, augančios gėlyne, nuskintos ar nuvytusios, tai reiškia, jog jus supa lengvabūdiškumas, kuris gali skaudžiai atsirūgti. Jūsų pačių poelgiai tai patvirtins, mat susapnuotos tulpės reiškia finansinį bankrotą arba dėl pasileidimo gresiančius pavojus, tokius kaip kūno susižalojimai, neplanuotas nėštumas ir t.t.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis