Nori, jog vaikinas paklustų tavo norams? Sek šiais žingsniais ir norai išsipildys

Jei tavo vaikinas ar simpatija ne tyli pelytė, o turintis stiprų charakterį vyriškosios lyties atstovas, tuomet, ko gero, neretai stoji su juo į kovą. Kur keliauti? Kur vakarieniauti? Pas kuriuos draugus svečiuotis? Jei norai neretai išsiskiria, yra keletas gudrybių, kurios padės palenkti vaikiną į savo pusę.

Išmok pralaimėti. Atmink, kad vaikinas neprivalo daryti tai, ko tu nori. Jis - laisvas žmogus, kuriam niekas neturi teisės vadovauti. Todėl jei nei švelnumu, nei gudrumu tau nepavyks gauti to, ko nori, nieko nepadarysi. Jeigu tai vienintelis tavo noras - nieko tokio, tačiau jei vaikinas niekuomet nėra dėl tavęs pasistengęs, savo jėgas skirk naujo ir tave labiau vertinančio vaikino paieškoms!

Išmok prašyti. Ne priekaištauti, ne įkyriai maldauti, ne verkšlenti, o ramiai paprašyti. Jeigu pyksti, kad vaikinas tavo norų nepaiso, galimas daiktas, kad tu jų tiesiog neišsakai! Todėl rask tinkamą progą ir tiesiai šviesiai vaikino paprašyk. Nebandyk gudrauti ar prisėlinti prie jo, kai jis pažeidžiamas - vaikinai tokią klastą greitai suuodžia.

Ar tavo noras tikrai vertas kovos? Jeigu vaikinas tau ištarė „ne“, pagalvok, ar tavo užgaida tikrai verta tiek pastangų. Galbūt ir be to gali gyventi? Jeigu ne, ką gi, teks iš peties pasistengti.

Paaiškink, kodėl tavo noras tau toks svarbus. Gali būti, kad vaikinas nesuvokia, kaip tau svarbu, kad pasielgtų taip, kaip nori tu. Pasiruošk keletą svarių argumentų, kurie padės įtikinti vaikiną, kodėl jis turėtų dėl tavęs pasistengti ir pergalvoti savo sprendimą. Logiškai mąstančios ir mokančios aiškiai išsakyti savo norus merginos yra kiekvieno vaikino svajonė!

Įtikink vaikiną, kad ir jis iš to gaus naudos. Jeigu nerandi nė vienos priežasties, paprasčiausiai sakyk, kad jo pritarimas ar pastangos pavers tave pačia laimingiausia mergina pasaulyje. Laiminga mergina - laiminga draugystė! Nejaugi neverta dėl to pasistengti?

Duok jam laiko pagalvoti. Nereikalauk, kad vaikinas čia ir dabar pakeistų savo nuomonę. Daugelis jų mėgsta savo žingsnius ir sprendimus gerai apgalvoti ir tik tuomet imtis veiksmų. Todėl leisk jam kurį laiką pagalvoti ir įkyriai neklausinėk, ar jis dar neapsigalvojo. Vaikinas įvertins tavo elgesį palankiai!

Ieškok kompromiso. Nebūk užsispyrusi princesė. Galbūt yra kažkas, ką tu dėl savo vaikino galėtum padaryti, nors kaip įmanydama to vengi? Įrodyk jam, kaip dėl jo stengiesi. Bandyk su vaikinu susitarti, kad jei jis padarys tai, ko tu nori, tu išpildysi vieną jo norą. Atmink, kad sėkmingi santykiai yra pagrįsti kompromisais!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis