N-18: dalykai, kurie sužadina aistrą

Kartais net aistringiausių meilužių pataluose prityla aimanos, o norą vienas nuo kito plėšti drabužius pakeičia troškimas mylimąjį jaukiai apkamšyti antklode, kad tik tave paliktų ramybėje ir leistų ramiai išsimiegoti. Kad aistros ir vėl užsiliepsnotų, padės seksualumą žadinantys produktai – afrodiziakai.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

GURMANIŠKI SKANUMYNAI

*Austres mūsų šalyje ne visi mėgsta, o ir ragauja kur kas rečiau nei cepelinus, tačiau jas tonomis šlamščiantys prancūzai ne veltui amžinai veliasi į meilės trikampius ar net keturkampius. O ir garsusis Kazanova tikrai ne be reikalo kasdien sušveisdavo po 50 austrių. Pasirodo, šis sofistikuotas, kai kam net nepadoriai atrodantis patiekalas didina vyriškųjų hormonų kiekį organizme ir taip skatina lytinį potraukį. Be to, austrėse yra medžiagų, skatinančių sėklos gamybą.

*Nors česnakas savo kvapu galėtų užmušti net prabangiausių kvepalų aromatą, o jo aitrus skonis – ne visiems priimtinas, mokslininkai patvirtina faktą – jis tikrai pagreitina kraujo apytaką, o lovoje tai – didelis privalumas. Štai kodėl Tibeto vienuolių, prisivalgiusių česnako, senovėje net neįleisdavo į vienuolyno teritoriją...

SALDŽIOS PAGUNDOS

*Šokoladas. Šis kaloringas nedorėlis, kurio taip norisi prieš menstruacijas ir užklupus prastai nuotaikai, pasirodo, atpalaiduoja, didina pasitikėjimą savimi, štai kodėl Actekų vadas Montezuma karštu šokoladu skonėdavosi beveik visą dieną.

*Nepaprastai saldžios ir skanios datulės, kupinos angliavandenių, suteikia energijos meilės žaidimams. Teigiama, kad šis vaisius puikiai valo kraują ir skatina sėklos gamybą, tad tegu tavo mylimasis šį desertą kemša išsijuosęs.

*Medus – atkuria seksualinę energiją, ypač vertinamas dėl vitamino B (jo gausu ir daugelyje jūrų gėrybių), kuris būtinas hormono testosterono gamybai. Medų maišant su riešutais, o ypač afrodiziaku laikomais migdolais, efektas dar labiau sustiprėja.

NORS MAŽI, BET GALINGI

Prieskonių pasaulyje

*Kanados mokslininkai, ilgai tyrę populiarių afrodiziakų poveikį, priėjo išvados, kad vieni veiksmingiausių – ženšenio šaknis ir prieskonis šafranas. Jie ne tik didina norą mylėtis, bet ir padeda pajusti daugiau malonių potyrių sekso metu.

*Cinamonas ir garstyčios tinka ne tik kalėdiniams pyragams. Patiekalai su cinamonu (jo galima tiesiog įberti į arbatą) stimuliuoja lytines liaukas, kelia nuotaiką, o juk geras ūpas – pusė kelio iki orgazmo.

*Rytietiškuose patiekaluose gausiai naudojama kalendra naudinga ne tik skonio receptoriams. Joje esančios medžiagos pagreitina kraujo cirkuliaciją dubens srityje, o tai sustiprina kūniškus malonumus.

NE MAISTAS, O VAISTAS!

ŠOPINGAS

Mokslininkai nustatė, kad apsipirkdamos moterys patiria orgazmą primenantį malonumą. Vadinasi, jei vaikinas tave apibers dėmesiu ir dovanomis, gali būti tikras, kad lovoje jo lauks plėšrūnė, o ne nuo galvos skausmo neišsivaduojanti meškutė.

SPORTAS

Fiziškai aktyvūs žmonės giriasi energijos pliūpsniais, neretai yra linksmesni (sportuojant skiriasi laimės hormonas), jaučiasi gražesni, dėl to mažiau kompleksuoja dėl kūno formų ir leidžiasi į eksperimentus lovoje. Taigi kartais sočias vakarienes paskaninkite ne riebiais desertais, o treniruotėmis, ir džiaukitės padidėjusia vienas kito ištverme bei lankstumu.

SAULĖ

Karštis, saulės spinduliai žadina geismą, ne veltui pietiečiai tiek kalba apie seksą ir mylisi dažniau nei šiaurės gyventojai. Išvados – išnaudokite visus vasaros teikiamus malonumus.

TVARKA IR VAKARĖLIAI

Didžiosios Britanijos mokslininkų prieš metus atliktas tyrimas parodė, kad moteris mylėtis traukia atsikratyti kilogramai, karšta vonia ir švarūs lovos patalai, ypač jeigu juos pakeitė vyras. Tuo tarpu vaikinai savo mylimosios labiau geidžia, kai ši išleidžia juos pasiausti vyriškoje kompanijoje, kai sekasi jų mėgstamai sporto komandai ar laimėję loterijoje.

Daugiau pikantiškų temų – žurnale „Panelė”.

A.Kriščiūno nuotr.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis