Lietuvis Vilius: „Ideali mergina mūsų akimis yra...“

Idealių tikrai nėra - pati supranti. Tačiau mergina, kuri traukia daugelio dėmesį, tikrai egzistuoja. Turbūt ir tu tokią pažįsti? Kalba lietuvaitis Vilius, kuris išduoda, kuo pasižymi jo IDEALI mergina.

Turi gražius plaukus

Gražūs gali būti pačiais įvairiausiais būdais sušukuoti ir pakirpti plaukai. Tačiau svarbiausia, jog mergina neapsileistų ir rūpintųsi plaukais.

Nebijo šokti

Žinoma, visada svarbus balansas, todėl net ir šokant vertėtų nepamiršti apie saiką. Pernelyg atvirai raitytis tikrai nereikia... Tačiau mergina, jaučianti ritmą ir gebanti į jį pataikyti, yra tikra karalienė.

Nėra vakarėlių liūtė

Merginos, kurių pagrindinis tikslas yra savaitgaliais nueiti į šokių klubą, kažin ar vertos siekiamųjų titulo. Kartais pasilinksminti galima, tačiau paversti vakarėlius savo gyvenimo prioritetu... to jau per daug.

Gali žiūrėti siaubo filmus ir trilerius

Išbandymų maratoną galima pradėti nuo Alfredo Hitchcocko „Paukščių“. Vėliau tęsti kitais siaubo filmais... Nesi jiems abejinga? Tuomet tikrai žavėsi vaikinus. Vaikinams patinka merginos, kurios yra drąsios ir ekstremalios.

Atvira naujoms idėjoms

Žinoma, nepatartina pulti į kraštutinumus, vienas kitam į apatinius kaišioti vorus ar imtis kokių kitokių pernelyg originalių triukų. Tačiau mergina, kuri spinduliuoja džiaugsmu gyvenimui, yra entuziastinga ir pasirengusi nuotykiams, visada bus Nr. 1.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis