Lietuvaičiai vaikinai atskleidė: štai ko iš tiesų jie trokšta iš merginų

Viena yra manyti, ką galvoja vaikinai ir visai kas kita galiausiai sužinoti, ko jie tikisi bei dėl ko nerimauja. Vaikinų mąstymas apie santykius su merginomis yra toli gražu ne toks paprastas, kaip atrodo dailiosios lyties atstovėms. Jis kur kas painesnis, be to, vaikinai neretai turi kur kas daugiau reikalavimų savo antrai pusei nei merginos!

„Aš negaliu pakęsti ginčų su riksmais!", — Dovydas, 17 metų.

Spręskite ginčus taip, kad abu būtumėte laimėtojai. Nerėk, nekaltink, geriau stenkis išsiaiškinti, kuo jūs abu esate nepatenkinti. Pasistenkite pažvelgti į viską iš šalies bei išspręsti ginčą taip, kad ateityje išvengtumėte panašių problemų. Atsiprašyk, jei iškrėtei kiaulystę. Jei suklydai, nuoširdžiai prisipažink klydusi. Neaitrink žaizdos, jei tu buvai teisi, ir nuoširdžiai priimk jo atsiprašymą. Atleisk jam. Kiekvienas gali suklysti. Jei jis gailisi ir taip elgiasi, patikėk juo. Stenkis daugiau apie tai neužsiminti.

„Mano šeima truputį keista, bet aš noriu, kad mano merginai ji patiktų!" — Dominykas, I5 metų.

Pažink jo tėvus ir brolius ar seseris. Tai žmonės, kurie turi milžinišką (jei ne didžiausią) įtaką jo gyvenime. Išsiaiškink jų pomėgius ir poreikius, būk su jais pagarbi. Jie džiaugsis, kad tu esi jų sūnaus gyvenime!

„Ne todėl, kad ieškau manekenės, bet noriu merginos, kuri rūpintųsi savo išvaizda“, - Adomas, 17 metų.

Rūpinkis savimi. Prižiūrėk ir puoselėk savo kūną, protą ir sielą. Daryk viską, kad paryškintum natūralų savo grožį, bet nekiurksok kiauras dienas prie veidrodžio. Suprask skirtumą tarp pasididžiavimo savo išvaizda (šaunu!) ir tuštybės (fui!).

„Kai ji į mane žiūri, aš noriu jausti, kad ji mane myli ", — Benas, 18 metų.

Pažiūrėk įdėmiai jam į akis. Kai vakarėlyje ar mokyklos renginyje esate toli vienas nuo kito, palaikyk su juo akių kontaktą. O kai užmegsi su juo akių kontaktą, nusišypsok jam.

„Aš noriu merginos, kuri yra asmenybė, unikali", — Tadas, 17 metų.

Lavink save, nesistenk atrodyti kaip tavo draugės ar kopijuoti ant žurnalo viršelių besipuikuojančių manekenių. Ugdyk savo stilių, savo požiūrį. Domėtis savo vaikinu nepakanka – tu turi jam būti ir įdomi.

„Aš noriu merginos, kuri sutartų su mano draugais“,- Tomas, 15 metų.

Suteik jo draugams progą, leisk jiems tave pažinti. Nežemink jo draugų (tiek vaikinų, tiek merginų). Jei negali pasakyti ko nors gražaus, geriau iš viso nieko nesakyk. Jei nenori būti su jo draugais, duok jam laiko, kurį jis galėtų praleisti su savo draugais, o pati tuo metu nuveik ką nors kitą.

„Noriu pasimatymo, o ne surežisuoto susitikimo!", — Marius, 19 metų.

Jei vaikinas bus tavo draugu, kiekvienas pasimatymas su juo bus svarbus. Tu turi mokėti tiesiog smagiai leisti laiką. Eikit pasivaikščioti, pačiuožinėti ar tiesiog pasivažinėkit dviračiais - jums nebūtina turėti konkretų kelionės tikslą. Žiūrėkit kartu rungtynes per televizorių. Uždavinėkite kvailus klausimus.

„Aš noriu merginos, kuri visų pirma būtų mano draugė”, - Jonas, 16 metų.

Būk sąžininga, bet taip pat ir švelni, rūpestinga ir tokia, su kuria lengva bendrauti. Būk pasiruošusi linksmintis, bet nepamiršk būti šalia, kai jam reikės draugės peties ar ausies – elkis taip, kaip su savo geriausia drauge.

„Aš nenoriu jausti pririštas prie jos sijono", — Lukas, 18 metų.

Jei myli ką nors, suteik jam laisvės. Kiekvieno jo žodžio vaikymasis ar bandymas su juo praleisti kiekvieną laisvą minutę gali tikrai jį suerzinti! Turėk ir savo gyvenimą – tau reikia erdvės dėl tų pačių priežasčių, kaip ir jam. Domėkis ir toliau tuo, kuo domėjaisi prieš įsimylėdama – tai ir yra tai, dėl ko jis tave įsimylėjo. Atmink, kad meilė tai ne kartu praleistas laikas, tai žinojimas, kad jūs rūpinatės vienas kitu, net jei ir esate toli vienas nuo kito.

„Man patinka, kai mergina verčia mane jaustis ypatingu”, — Karolis, 18 metų.

Sužinok, kas jam patinka. Jam patinka hiphopas? Parašyk jam rapo dainą. Jis mano esąs komediantas? Juokis iš jo pokštų. Sportuoja kaip pamišęs? Tegul masažas kalba už tave.

Jei tau sekasi rankdarbiai, padaryk jam ką nors, ką jis galėtų nešioti, pvz., draugystės apyrankę ar jo mėgstamos spalvos dažais išmargintus marškinėlius. Atvirutės ir plakatai taip pat tinka, ypač jei tu juos pati nupieši.

„Kai esu su mergina, ne visada noriu „pavyzdingai“ elgtis ”, — Ričardas, 14 metų.

Leisk jam būti savimi. Pamiršk, kokia privalai būti ir būk savimi. Leisk jam pamatyti tave nesusišukavusią, be makiažo (na, gerai, tik kartais!) Jei tau norisi atsirūgti…atsirūk! Su tavimi jis jausis atsipalaidavęs, galės tau viską pasipasakoti, o tai ir yra pasitikėjimas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis