Kvailiausi vaikinų pasiteisinimai - tai apie juos pasako VISKĄ (KOMENTUOK)

Nėra merginos, kuri gyvenime nebūtų sutikusi pono pasiteisinimo. Tai darbo krūvis per didelis, tai atstumas per tolimas, tai draugai koją kiša - vaikinas sugalvos aibę priežasčių, kodėl vertėtų tuoj pat atšaukti susitikimą, kurį mergina planavo visą savaitę. Štai keli, kuriuos girdint norisi rautis plaukus...

Tu man labai patinki, tikrai, bet pati esi labai užsiėmusi. Kada man atrasi laiko? Kaltės suvertimas kitam - lengviausias kelias trokštant pasakyti, jog nieko iš mūsų santykių nebus. Dažniausiai tokios taktikos griebiasi tie, kurie nenori įskaudinti, bet jei taip ir nutiks, bala nematė. Svarbiausia, ko jokiu būdu neturėtum daryti - užsikrauti naštą ant savęs ir lyg vargo pelei nešti jūsų santykių baigtį. Ne dėl tavo kaltės viskas baigiasi, tai jis taip pasiteisindamas uždaro duris.

Mes negalime būti kartu, nes tau patinka kitas. Koks kitas? Nuolat zuji tarp draugių, o į kitus vaikinus net nepasižiūri, nes kiekvieną dieną mąstai, kaip vakare apkabinsi savąjį. Labai gera taktika imtis TO KITO, kuris egzistuoja tik mistinėse pasakose. Jei jau girdi tokius pasiteisinimus, manyk viena - jis negerbia nei jūsų santykių, nei tavęs pačios.

Aš labai tave myliu, bet man būtini intymūs santykiai su kita. Neištikimybei pateisinimų, deja, nėra. Taip, vaikinai visuomet liks medžiotojais, tačiau tauriai mylintis vaikinas savo seksualinius troškimus slopins ir visą aistrą atiduos tau. Jei išgirdai tokius žodžius, belieka viena - pasijuokti iš tokio vaikino pasiteisinimo ir paleisti jį ganytis laukais, nes jis dar tebėra nesubrendęs ir neatsakantis už savo veiksmus.

Tavo figūra fantastiška, bet gal neužsisakyk to pyragėlio. Turi pati intuityviai pajusti, kuomet vaikinas kritikuoja tavo figūrą. Puiku, jei jis skatina tave sveikai maitintis, tačiau drausti tau tai, kas yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų? Vertink tą, kuris PMS metu tau į namus pristato dešimt šokolado plytelių, o ne tą, kuris atima spurgą, kai šią užsisakai prie latės. Atmink, jog vaikinui, kuriam nepatiks tavo keli papildomi kilogramai, niekada niekas neįtiks, tad ar verta su tokiu perfekcionistu ir toliau bendrauti?

Tu labai patraukli ir traukianti, bet aš nenoriu tavęs liesti, bučiuoti. Ir pati žinai savo vertę, bet girdėdama tokius vaikino žodžius įsikalk sau į galvą - tu paprasčiausiai nesi jo skonio. Už šio pasiteisinimo slypi tiesa, jog arba jis paprasčiausiai turi kitą merginą, su kuria mezga fizinį kontaktą, arba tu neatitinki jo standartų. Skaudu, bet tiesa, vaikinai nepraleis progos užmegzti fizinį ryšį, jei mergina jiems labai patiks.

Tu man svarbi, tačiau pažinoti tavo šeimos nenoriu. Vaikinui, kuriam tikrai tikrai rūpesi, bus svarbūs ir tavo draugai, ir tavo šeima. Jis nevengs susitikimo su taviškiais ir neprisigalvos tūkstančio nebūtų pasiteisinimų, kodėl nenori susitikti su tau artimais žmonėmis. Jei jis taip elgiasi, tiesiog nemato tikslo megzti gilesnius ryšius.

Noriu su tavimi būti, bet gal galime nešnekėti apie ateitį? Jei užsiminusi apie ateities planus tuoj pat gauni greitą atkirtį ir pati turėtum numanyti, kaip menkai jis vertina jūsų santykius. Darni pora puoselėja ryšius ir retkarčiais pasišneka apie būsimą laiką kartu. Nebūtina planuoti, kiek vaikų kada nors susilauksite, tačiau jei jūsų santykius gaubia visiška nežinonybė, nesijausi saugi.

Viskas būtų daug paprasčiau, jei nespaustum manęs į kampą. Ar spaudimu į kampą galima laikyti pasiūlymą savaitgalį praleisti kartu sodyboje? Pasiūlymą, jog tavasis dantų šepetukas atsidurtų ant jo kosmetinio stalelio? Vaikinai atras tūkstančius priežasčių, dėl kurių, anot jų, mes juos spaudžiame ir neleidžiame jiems gyventi taip, kaip trokšta jie - nepriklausomai ir laisvai. Kodėl tuomet iš vis bristi į santykius? Kartais jų logika - visiškai nesuprantama!

Ir tu susiduri su kvailais vaikinų pasiteisinimais? Numalšink mūsų smalsumą ir pasidalink jais komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis