Kaip tapti populiaria „Instagram“?

Vargu ar rasime populiaresnę žvaigždę „Instagram“ tinkle nei realybės šou diva Kylie Jenner. Tiesiai iš JAV - Kylie patarimai, kaip tapti populiaresne šiame socialiniame tinkle...

Nustatyk viešą profilį. Sudėtinga siekti populiarumo, jei tenka patvirtinti kiekvieną tavo paskyrą sekti norintį vartotoją. Jei nori turėti kuo daugiau sekėjų, tau reikia viešo profilio. Todėl neužsiverk ir nepadaryk profilio matomo tik tavo draugams. Juk nori viešumo, tiesa?

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on May 26, 2016 at 2:50pm PDT

Sek daugybę žmonių. Vienas paprasčiausių būdų rinkti sekėjus yra sekti daugybę kitų paskyrų. Negali tikėtis, kad kiti žmonės suras tavo paskyrą, jei nedalyvauji „Instagram“ bendruomenės gyvenime. Todėl pasirink tau aktualių žmonių ir sek jų kuo daugiau. Domiesi grožiu? Instagrame apstu įvairių grožio blogerių. Patinka kulinarija? Šiame tinkle yra daugybė kulinarų, skelbiančių savo receptus. Rinkis į valias!

👶🏽👶🏻👶🏼

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on May 20, 2016 at 4:31pm PDT

Pasirinkite gerą profilio nuotrauką. Parinkite nuotrauką, derančią su jūsų „Instagram“ paskyros fonu. Jei paskyroje dalinatės nuotraukomis iš savo gyvenimo, įtraukite į paskyros nuotraukas ir asmenukę.

they don't love you like I love you

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Apr 27, 2016 at 3:25pm PDT

Teigiamai komentuok daugybę kitų nuotraukų. Jei nori pritraukti sekėjų, turi socialiniame tinkle „Instagram“ kurti teigiamą įvaizdį. Jei nieko nekomentuosi, nieko nemėgsi ir niekuo nesidalinsi - tuomet kam būsi įdomi? Nepabijok pakomentuoti po sekamos žvaigždės nuotrauka - tokiu būdu tave pastebės nemažai kitų žmonių.

😎

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Apr 26, 2016 at 2:46pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis