Ji - ne tavo geriausia draugė. Požymiai, kurie tai įrodo

Šnekučiuojatės prie kavos puodelio, netrūksta kalbų, mergaitiškų apkalbų ir juoko, lyg ir gali vadinti šią merginą gera drauge, tačiau mintyse vis kirba abejonės dėl jūsų draugystės tikrumo. Gal ji toli gražu nėra tavo draugė, o iki geriausios titulo - taip toli, kaip iki kitos planetos?

Viešumoje tau dėl jos gėda

Turėtum džiaugtis, eidama susikibusi už rankų su geriausia drauge ar eidama į vakarėlį su ja. Na, ji gali nevykusiai pajuokauti, bet visai kas kita, jei tau nuolat dėl jos gėda. Jei draugė nuolatos keikiasi, propaguoja kitus blogus įpročius, nedaramai elgiasi ar rengiasi taip, lyg būtų atkeliavusi iš praeities, nenuostabu, jog rodytis su tokia drauge viešumoje tau nėra maloniausia. Gal ji iš tiesų ne ta pati pati geriausia draugė, su kuria keliautum nors į pasaulio kraštą?

Dažnai viena kitai pavydite

Tai labai dažnas reiškinys tarp moterų, nors mums atrodo, kad tai būdinga tik mergaitėms. Pavydas – natūralus žmogiškas jausmas, be jo neapsieina jokie santykiai, bet labai svarbu, kaip mes su tuo tvarkomės. Jei tarp tavęs ir tavo draugės nuolat kyla konkurencija, jūs viena kitai pavydite, keliate intrigas, nuolat vilnija dramos, tuomet verta pamąstyti, ar iš tiesų esate skirtos viena kitai. Draugystė - tai meilė, palaikymas ir tarpusavio supratimas.

Aptarinėji jos paslaptis su kitomis draugėmis

Gandai turi salsvą skonį, kaip kokia saldi spurga, bet jų reikėtų vengti, jiems yra vieta ir laikas. Subrendusios geriausios draugės žino, kad negražu vienai kitą apkalbinėti už akių. Natūralu pasidalinti su draugėmis nerimu, jei išsiskyrė tavo ir geriausios nuomonė, tačiau labai blogai supykus išpasakoti kitoms jos tamsiausias paslaptis.

Ji skolinga tau daug pinigų

Suprask teisingai – nieko blogo skolinti draugams pinigų, kai jiems jų reikia. Bet negalima traukti iš bėdos kas kartą, kai ateina laikas mokėti nuomą, ypač jei pinigų jums negrąžina. Tokios draugės ne tik nėra sąžiningos, bet net ir pavojingos - viena, kai ji pasiskolina ir negrąžina kelių eurų, o visai kas kita, kai ji skolinasi kur kas stambesnes sumas. Jei draugė nuolat skolinasi ir pasiskolintų diaktų ar piniginės sumos negrąžina, gali būti, jog ji nėra tikra tavo draugė.

Neskatinate viena kitos būti geresne

Jei susitinkate ir tik apkalbinėjate žmones, jei nemandagiai elgiesi su padavėja, užsisakydama sumuštinius, nes būdamos kartu susierzinate, nieko gero. Galbūt metas pagalvoti, ar šią draugystę verta puoselėti. Draugės, kurioms paprasčiausiai linksma kartu ar jos bendrauja tik todėl, jog neturi ką veikti, nėra tikros draugės. Tikrosios draugės skatina viena kita, tobulina, moko ir nepavydi. Jei nejauti iš draugės palaikymo, o ir pati nesistengi jos palaikyti įvairiose gyvenimo situacijose, jūs nesate tikros draugės.

Ji yra energijos siurbikė

Nors tikrųjų energetinių vampyrų ne tiek jau daug, mažųjų energijos siurbikių nemažai. Tai dažniausiai itin plepios ir reikalaujančios draugės, kurios nenustygsta vietoje. Joms būdingas nuolatinis ko nors prašymas - paslaugos, daikto ar nakvynės. Dažniausiai tokios draugės kuo puikiausiai nujaučia, kaip jautiesi šalia jų, bet ir toliau tęsia savo energijos siurbimo paradą. Šios draugės pasižymi veiklumu - taip, su jomis neretai būna įdomu, tačiau jei trokšti nors kiek atsipūsti ir paprasčiausiai patylėti, su šia drauge galimybės to padaryti neturėsi.

Jūs konkuruojate dėl vaikinų dėmesio

Tikrai savo draugių rate turi nors vieną draugę, kuri nuolatos kovoja dėl vaikinų dėmesio ir stengiasi žūtbūt pirmauti. Tai paprasčiausios dėmesio kolekcionierės, kurios anksčiau ar vėliau nusivilia santykiais. Tokios draugės gal ir ne pati prasčiausia partija, tačiau nuolatinis konkuravimas dėl vyriškosios lyties dėmesio nėra nei sveikas, nei pagirtinas. Žinoma, jei jus visuomet domina išoriškai bei dvasiškai panašūs vaikinai, tuomet konkurencinė kova neišvengiama.

Ji meluoja

Sakai, užduodi melagį iš tūkstančio kilometrų? Deja, labai dažnai net nenujaučiame, jog nuolat mums meluojantis žmogus yra taip arti. Tai gali būti ir tavo gera draugė, kuri dažnai tau daug ką nutyli, neatsiveria, pameluoja vardan savosios naudos ar paprasčiausiai taip moka apsukti aplink pirštą, jog tu manysi ją esant nuostabiausia asmenybe pasaulyje, nors iš tiesų ji meluos bei sukčiaus. Oi, nelinkėtume šio tipo draugės - kada nors gali taip nudegti, jog teks verkti kruvinomis ašaromis...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis